صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

هنوز هیچ مبلغی به صنعتگران آسیب دیده در سیل پرداخت نشده است/شرایط تحریم به شدت روی صنایع دستی تاثیر گذاشته است

۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰:۴۹
کد خبر: ۵۴۵۰۰۲
فرهاد غلامعلی فلاح با بیان اینکه تقاضا‌های وام بلاعوض و تسهیلات برای کارگاره‌های خسارت دیده از سیل کرده‌ایم که هنوز تخصیص نیافته است گفت: هیچ کاری برای این کارگاه‌های خسارت دیده در سیل نکرده‌ایم.

فرهاد غلامعلی فلاح، مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره وضعیت صنایع دستی و صنعتگران کشور در شرایط اقتصادی موجود گفت: علاوه بر شرایط کنونی اقتصادی و ایجاد مشکلات برای صنعتگران فعال در حوزه صنایع دستی سیل فروردین ماه به بسیاری از کارگاه های ما خسارت زد و در این زمینه هم با مشکلات مواجهه شدیم.

وی در ادامه درباره آخرین وضعیت پرداخت خسارت به فعالان حوزه صنایع دستی گفت: هنوز هیچ کاری برای کارگاه های خسارت دیده در سیل نکرده ایم البته تقاضاهای وام بلاعوض و تسهیلات برای آن‌ها نیز کرده ایم که هنوز تخصیص نیافته است.

فلاح در ادامه افزود: مشکل دیگر ما در این زمینه این است که بعد از تحریم ها مواد اولیه به شدت گران شد و در تلاشیم که مواد اولیه را برای آنها با قیمت‌ها بهتری دریافت کنیم، ولی موفقیت چندانی نداشته ایم چون مواد اولیه هم مثل سایر اجناس گران شده است.

مدیر کل دفتر آموزش و حمایت از تولید صنایع دستی درباره راهکار رفع مشکلات صنعتگران گفت: مشکل اصلی صنعتگران این است که انفرادی کار می کنند و هیچ علاقه ای به کار گروهی ندارند و به هیچ وجه فرهنگ صنف و تعاونی را ندارند و کارخانه‌ها با افراد حقیقی کار نمی‌کند و خرده فروشی نمی‌کنند.

فلاح افزود: صنعتگران برای تهیه وسایل مورد نیاز محصولات خود یا باید با واسطه و دلال ارتباط بگیرند تا او از کارخانه‌ها بخرد یا اینکه تشکلی خودشان تشکیل دهند و مواد اولیه را عمده از کارخانجات بخرند و بعد خودشان توزیع کنند این وسط دلال‌ها حذف می‌شوند و ۳۰ تا ۴۰ درصد مواد اولیه ارزان‌تر به دست آن‌ها خواهد رسید.

وی در ادامه افزود: همواره از صنعتگران می خواهیم یک تشکل یا صنف که دارای شخصیت حقوقی باشد برای خود تشکیل دهند ولی تاکنون کارساز نبوده و نمی توانیم آن‌ها را مجبور به راه اندازی این مراکز و جمعی کار کردن کنیم.

وی در ادامه گفت: به عنوان مثال تاکنون برای برخی گروه‌های تولید کننده صنایع دستی معرفی نامه به کارخانجات برای تهیه ارزان تر مواد اولیه زده ایم ولی متاسفانه موفقیت آمیز نبوده است به این دلیل که با یکدیگر متحد نبوده‌اند.

فلاح پور در ادامه گفت: اگر این صنعتگران یک تشکل حقوقی تشکیل دهند حاضریم برای تسهیلات هم آن‌ها را به بانک معرفی کنیم تا منابع مالی را تامین و مستقیما از کارخانه‌ها خرید کنند. زیرا کارخانه‌ها فقط در قالب شخصیت حقوقی حاضر به همکاری هستند.

وی در ادامه گفت: ما وظایف تصدی گری نداریم و فقط مسئولیت نظارت و برنامه ریزی را انجام می دهیم و یک نهاد تسهیل گر هستیم.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *