صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان نداریم/ در این دولت ۱۵۰ هزار باز مانده از تحصیل بازگردانده شده‌اند/ ساخت ۲۰۰ مدرسه به جای مدارس خشتی تا پایان آبان

۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۶:۱۱
کد خبر: ۵۴۴۸۳۹
دسته بندی‌: سیاست ، مجلس و دولت
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل در این استان وجود ندارد، گفت: یکی از طرح‌های در دست اقدام برای بازماندگان از تحصیل، استفاده از ظرفیت کمک‌های خیرین و تشکل‌های مردم‌نهاد است و طی سفر آنها به استان بنا شد ساخت ۲۰۰ مدرسه را بر عهده بگیرند.
احمدعلی موهبتی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، دباره اظهارات اخیر علیم یارمحمدی مبنی بر اینکه «در حال حاضر، نزدیک به ۱۲۴ هزار نفر بازمانده تحصیلی در بلوچستان مرکزی و جنوبی داریم»، گفت: در محدوده زمانی این دولت، حدود ۱۵۰ هزار نفر بازمانده از تحصیل در سطح استان  به مدارس بازگردانده شدند.
 
برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل وجود ندارد
وی ادامه داد: درست است با همه اقدامات صورت گرفته هنوز تعدادی بازمانده از تحصیل در سطح استان سیستان و بلوچستان  وجود دارد اما اینکه تعدادشان ۱۲۴ هزار نفر باشد، عددی است که این نماینده محترم مطرح کرده‌اند؛ برآورد دقیقی از تعداد بازماندگان از تحصیل وجود ندارد اما قبول داریم تعدادشان زیاد است.
 
 عدم دسترسی مطلوب به مدارس و مراکز آموزشی؛ از جمله علل بازماندن از تحصیل
استاندار سیستان و بلوچستان درباره علت وجود افزاد بازمانده از تحصیل در این استان عنوان کرد: عمده ترین دلایل به پراکندگی جغرافیایی، وسعت شهر‌ها و نیز حضور عده‌ای افراد فاقد شناسنامه برمی گردد. البته یک دلیل دیگر عدم دسترسی مطلوب به مدارس و مراکز آموزشی است، به طور مثال ممکن است فاصله مدرسه تا محل زندگی زیاد باشد و خانواده‌ای به فرزندش اجازه رفت و آمد راندهند.

کمک آموزشی اساتید دو دانشگاه برای حاشیه‌نشینان زابل
وی با اشاره یه طرح‌هایی که برای بازگرداندن افراد جامانده از تحصیل به مدارس در سطح استان در نظرگرفته شده است، تصریح کرد: یکی از این طرح‌ها که برای حاشیه‌نشینان شهر زابل انجام می‌شود اینکه تعدادی از اساتید دانشگاه‌های تربیت مدرس و شهید بهشتی، ۲ ساختمان اجاره کرده و اجاره‌بهای آن را خودشان می‌پردازند و معلمان خرید خدمت را هماهنگ کردند و در ۲ شیفت ۲۵۰ تا ۳۰۰ دانش‌آموز می‌گیرند.
 
ساخت ۲۰۰ مدرسه به جای مدارس خشتی تا پایان آبان
موهبتی اضافه کرد: یک طرح دیگر اینکه؛ اداره کل نوسازی‌ ۴ استان خراسان رضوی، فارس، تهران و اصفهان معین شده‌اند تا ۲۰۰ مدرسه  یک و دو کلاسه تا پایان آبان‌ ماه به جای مدارس خشت و گلی این استان بسازند. 

استفاده از ظرفیت خیرین و سمن‌ها برای ساخت ۲۰۰ مدرسه
استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: طرح دیگر در دست اقدام برای بازماندگان از تحصیل در سطح استان، استفاده از ظرفیت کمک‌های خیرین و تشکل‌های مردم‌نهاد(سمن‌ها) است که آنها طی سفری که همراه با وزیر آموزش و پرورش به استان سیستان و بلوچستان آمدند بنا شد ساخت ۲۰۰ مدرسه را برعهده بگیرند.

سیستان و بلوچستان رتبه اول در داشتن مدارس خشت و گلی


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *