صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

مرگ هنرستان‌های کشور را خودمان رقم زده ایم

۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴:۲۳
کد خبر: ۵۴۴۸۰۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
میرحمایت میرزاده گفت: دانشگاهی برند است که فارغ التحصیل به دنبال مدرک نباشد، به دنبال کار و اسیر استخدام نباشد.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، «آیین رونمایی از برنامه‌های درسی کاردانی پیوسته دانشگاه فنی و حرفه‌ای» با حضور خاکی صدیق معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مدیران وزارت آموزش و پرورش، هیأت رییسه دانشگاه فنی و حرفه ای و مسئولین کارگروه‌های تخصصی برنامه ریزی درسی در سازمان مرکزی  دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد.

میر حمایت میرزاده، سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در مجلس فراکسیون آموزش‌های مهارتی را تشکیل دادیم که بگوییم مهارت مهمتر از مدرک است.

وی در ادامه بیان کرد: در کشور ما خیلی‌ها مدرک دارند، ولی مهارت ندارند. برخی‌ها فقط درباره برند دانشگاه خود حرف می‌زنند در حالی که مهارتی ندارند در حالی که دانشگاهی برند است، ولی نمی‌تواند مشکل خود را حل کند. دانشگاهی برند است که فارغ التحصیل به دنبال مدرک نباشد، به دنبال کار و اسیر استخدام نباشد. دانشگاهی برند است که دانشجوی آن دارای شغل باشد و کارآفرین نیز باشد.

وی در ادامه با بیان اینکه بنده از مخالفین دادن مجوز جذب دانشجوی کارشناسی بودم افزود: فارغ التحصیل این دانشگاه باید مهارت داشته باشد و زمینه برای مهارت آموزی فراهم است، ولی باید به دو موضوع توجه کرد و دانشگاه باید این دو مسئله را حل کند. مسئله اول این است که اگر قرار باشد گروهی از دانشجویان در این دانشگاه با آزمون و تست به این دانشگاه وارد شوند تفاوتی بین این دانشگاه و دیگر دانشگاه‌های کشور وجود ندارد. اینکه دانشجو به شیوه آزمون وارد دانشگاه شود نشان دهنده این است که به مهارت اعتقادی نداریم.

وی در ادامه گفت: نمی‌شود برای رسیدن به هدف از هر وسیله‌ای استفاده کرد و نمی‌شود از تست برای ورود به دانشگاه استفاده کرد.

میرزاده افزود: برنامه درسی می‌تواند گره مشکل کشور را حل کند باید در ورود مهارت‌ها را بررسی کنیم و بایستی فارغ التحصیلان هنرستان‌ها نیز مهارت داشته باشند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس گفت: مرگ هنرستان‌های کشور را خودمان رقم زده ایم. فارغ التحصیل هنرستان باید مهارت داشته باشد.

میرزاده درباره مشکل دوم گفت: اگر فارغ التحصیل باز هم دوباره برای گرفتن مدرک آزمون بدهد و تست بزند باز هم نشان دهنده این است که به مهارت توجه نکرده ایم و از هدف خود دور شده ایم.


وی در ادامه تاکید کرد: دانشگاه باید در زمینه ورود و خروج دقت کند و راه غلط دیگر دانشگاه‌ها را نرود و دانشجوی کم کیفی و کارآفرین خروجی آن باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *