شکایت ۱۹ ایالت آمریکا علیه قانون مهاجرتی کاخ سفید
دادستانی کل ۱۹ ایالت آمریکا با تنظیم شکایت نامهای در دادگاه منطقهای لس آنجلس خواستار توقف قانون جدید مهاجرتی کاخ سفید شدند.
به گزارش رویترز، دادستان کل ۱۹ ایالت آمریکا و نیز منطقه کلمبیا مرکز ایالت «کارولینای جنوبی» از دولت ترامپ به دلیل قوانین جدید مبنی بر بازداشت نامحدود مهاجران در مرزهای این کشور شکایت کردند.
این دادخواست در دادگاه منطقهای «لس آنجلس» نوشته شده و نخستین موردی است که خواستار توقف قانون جدید دولت آمریکا در موضوع مهاجران شده است.
دادستان کل کالیفرنیا با اشاره به این که این قانون جدید امنیت و رفاه کودکان را به خطر میاندازد، گفت این توافقنامه خواستار ممانعت از بازداشت غیرقانونی کودکان است.
کاخ سفید تاکنون در مورد شکایت علیه قانون جدید مهاجرتی اعلام نظر نکرده است.
قانون جدید که روز جمعه منتشر و از اکتبر اجرایی میشود به دنبال خاتمه دادن به قانون مهاجرتی ۱۹۹۷ است که محدودیت ۲۰ روزه را برای بازداشت کودکان مهاجر قائل است. این قانون در سال ۲۰۱۵ با تغییر علاوه بر کودکان بی سرپرست شامل کودکان مهاجری که با والدین خود سفر کرده اند، نیز شد.
تلاش دولت آمریکا برای لغو قانون مهاجرت ۱۹۹۷ احتمالا با موانع قانونی مواجه خواهد شد. اگرچه این تلاش غیر از موانع قانونی با محدودیتهای بودجهای نیز مواجه است.
یک مقام ارشد آمریکایی هفته گذشته گفت اداره اعمال مهاجرت و گمرک آمریکا تنها سه بازداشتگاه خانوادگی – ۲ بازداشتگاه در «تگزاس» و یکی در «پنسیلوانیا» - دارد که در مجموع ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تختخواب دارند.
این در حالی است که ۴۲ هزار خانواده عمدتا اهل آمریکای مرکزی در مرزهای جنوبی آمریکا در ماه گذشته دستگیر شدند.
با وجود کاهش چشمگیر دستگیریها در ماه جولای در مقایسه با ماه می سال جاری، باز هم آمار دستگیرشدگان بسیار بالا است.
براساس آمارهای اداره اعمال مهاجرت و گمرک آمریکا، در حال حاضر بیش از ۵۵ هزار مهاجر در بازداشت هستند. این آمار یک رکورد محسوب میشود.
این اداره همچنین اعلام کرد به نظر میرسد ایالتها و شهرهای مختلف برای استقرار تسهیلات بازداشتگاههای مهاجران مخالفت کنند. ضمن این که ابهام عمدهای در این قانون وجود دارد؛ خانوادههای برگردانده شده به مکزیک چگونه باید در دادگاههای خود در آمریکا حاضر شوند؟
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *