صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تاثیر قدرت نظامی و معنوی حزب الله در معادلات منطقه ؛ نقاط حیاتی اراضی اشغالی در تیررس هزاران موشک مقاومت

۰۴ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰:۳۰
کد خبر: ۵۴۴۳۰۷
توانمندی نظامی و دفاعی حزب الله لبنان در حالی هر روز رشد و ارتقا می‌یابد که رژیم صهیونیستی به رغم هزینه‌های بالای نظامی با مشکلات روزافزون سامانه‌های گرانقیمت خود مواجه است.
به گزارش گروه بین الملل ؛  «حزب الله» لبنان گروه مقاومتی که در اوایل دهه ۱۹۸۰ میلادی کار خود را در جنوب لبنان آغاز کرد، پس از حدود چهار دهه زیست اجتماعی، سیاسی و نظامی در بستر پر تنش غرب آسیا و لبنان اکنون به نیروی سیاسی و نظامی بزرگ و با قابلیت‌های متعدد و پیشرفته‌ای تبدیل شده است.

حزب الله لبنان که بیشتر به دلیل توانمندی‌های نظامی و واکنش‌های به موقع و قدرتمند به تجاوزهای رژیم صهیونیستی و البته جنگ سی و سه روزه شناخته شده است، در عرصه‌های مختلف خیریه، آموزشی، اجتماعی، اقتصادی، گردشگری، رسانه‌ای و کشاورزی نیز فعالیت دارد. این امر سبب شده تا این گروه مقاومت بتواند نفوذ قابل توجهی در سراسر جامعه لبنان کسب کند.
 
 
 

حزب الله که نمایانگر ساختار چند فرهنگی مردم لبنان است، وظیفه خود را دفاع از حقوق و منافع لبنان می‌داند و در این راستا هدف تحریم‌هایی نیز قرار گرفته است. اما هیچ یک از این تحریم‌ها تاکنون نتوانسته‎اند مانع عمده‌ای در مسیر پیشرفت و ترقی روزافزونش باشند.

اخیرا انتشار ویدئوی هدف قرار گرفتن ناوچه جنگی «ساعر» رژیم صهیونیستی در جریان جنگ سی و سه روزه در سال ۲۰۰۶ در روز‌های اخیر بار دیگر توجهات منطقه‌ای و بین المللی را به سمت توانایی‌های گروه‌های مقاومت در برابر رژیم اشغالگر جلب کرد. انهدام این ناوچه ساخت آمریکا در سومین روز نبرد سی و روزه مقاومت با تجاوز صهیونیست‌ها که اقدامی بی سابقه و در واقع نخستین مانع در جولان بی منازع رژیم صهیونیستی در آب‌های منطقه بود، در سال‌های اخیر با رشد چشمگیر توانایی‌ها و ظرفیت‌های حزب الله تکمیل شد.
 

این قدرت و توانمندی اکنون تا حدی رشد یافته که «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب الله لبنان با ارائه نقشه‌های مستند از تعیین اهداف در اراضی اشغالی خبر داد و به صهیونیست‌ها هشدار داد که حزب الله اکنون قادر است «الجلیل»، مخزن آمونیاک «حیفا»، فرودگاه «بن گوریون»، فرودگاه «اشدود» و نیز «ایلات» را هدف قرار دهد.

این توانایی‌ها در حالی مطرح می‌شوند که رسانه‌های صهیونیستی و تحلیلگران نظامی بین المللی نیز به آن معترف شده‎اند. توسعه کمی و کیفی تسلیحات، ارتقای هدف گیری موشک‎ها، پهپادها، موشک‌های ضد هوایی، توان تسلیحاتی تهاجمی و تسلیحاتی که سید حسن نصرالله از آن‌ها به عنوان تسلیحات مخفی با ویژگی‌های فوق العاده خبر داده، در حالی توسط صهیونیست‌ها نیز مورد تایید قرار گرفته که نواقص سامانه‌های موشکی و پدافند هوایی رژیم صهیونیستی اعم از تاد، پیکان، فلاخن داوود، گنبد آهنین، آرو و پاتریوت به رغم هزینه‌های بالا برای این رژیم به شکل روزافزونی خود را نمایان می‌سازند.
 
 
رژیم صهیونیستی که پیشتر ادعا‌های فراوانی مبنی بر غیر قابل نفوذ بودن سامانه‌های موشکی و پدافند هوایی خود مطرح می‌کرد، اکنون با مدارک مستند و انتقادات کارشناسان و متخصصان نظامی مبنی بر ناکارآمدی این سامانه‌ها مواجه است. ناتوانی این سامانه‌ها در عملیات‌های نظامی تاکنون بار‌ها ثابت و سبب وارد آمدن خساراتی جدی به رژیم صهیونیستی شده است. دامنه اندک پوشش دهی سامانه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی به بزرگ‌ترین نقیصه این سامانه تبدیل شده است. هرچند از سرطان زا بودن سامانه گنبد آهنین نیز نباید غافل شد.
 
 

مجهز بودن حزب الله لبنان به قدرت هیبریدی قابل ملاحظه شامل انواع موشک‌های ضد هوایی، ضد تانک و ضد کشتی، ۱۵۰ هزار عدد انواع موشک و راکت سبب آشکار‌تر شدن ناتوانی نظامی رژیم صهیونیستی شده است.

از جمله نتایج غیرمستقیم توانایی و قابلیت‌های نظامی حزب الله بر معادلات منطقه‌ای می‌توان به ناکامی معامله قرن، پایداری یمنی‎ها، پیروزی عراق بر تروریست‎ها و موفقیت دولت سوریه در مقابل تروریست‌های تحت حمایت قدرت‌های خارجی اشاره داشت.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *