به بهانه سالروز درگذشت مهدی اخوان ثالث
به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، صفحه تاریخ ایران و جهان درس و عبرت؛ روایت حضرت آیتالله خامنهای، رهبر معظم انقلاب درباره وقایع تاریخی ایران و جهان در فضای مجازی چنین پستی را منتشر کرد:
«چهارم شهریور ۱۳۶۹، سالروز درگذشت مهدی اخوان ثالث (م. امید) شاعر نوگرای خراسانی است. او درباره سوابق آشنایی خود با رهبر انقلاب میگوید: «آقای خامنهای اهل ذوق و فضل هستند، مرد فاضل و با شرفی هستند. من جناب خامنهای را از دیرباز میشناسم، آدم درست و سلیمی است. من دربارۀ او یک کلمۀ ناجور هم حتی از مخالفش نشنیدهام.» (کتاب «صدای حیرت بیدار»، ص ۴۹۳-۴۹۴)
آیتالله خامنهای هم در میان شعرای نوسرای معاصر بر این باورند که «مرحوم اخوان قطعاً بهترین شاعر نیمایىِ زمان خودش بود و به نظر من از همهی اقرانش قویتر، مسلطتر و لفظ و معنای شسته رفته و بهتری داشت.» (۱۳۸۷/۰۶/۲۵)
ایشان همچنین درباره آشنایی و رفاقت دیرینه خود با این شاعر شهیر میگویند:
«اخوان» با من دوست بود. هم زمان ریاست جمهوری با من یک نوع ارتباط رقیق داشت و هم بعد از ریاست جمهوری - این آخری که از یک سفرِ ظاهراً یکساله به اروپا، برگشته بود - نامهای به من نوشت و شعری گفت و بعد هم از دنیا رفت.» (۱۳۷۷/۰۲/۰۷)
همچنین، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR، پنج سال پیش، دستنوشتهی مرحوم اخوان را که در سال ۱۳۴۱ در دفتر یادداشت آیتالله خامنهای نوشته شده است، منتشر کرد.
در این دستنوشته، مرحوم اخوان ضمن نگارش شعری به نام «شبگیر» در دفتر رهبر انقلاب، توضیحاتی درباره شعر نو و قواعد آن ارائه کرده که با این عبارات پایان یافته است:
«بهیادگار آشنائی در دفتر آقای خامنهای. نوشته آمد در اسفند ماه ۱۳۴۱. در تهران ـ مهدی اخوان ثالث ـ م. امید خراسانی»
: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانههای داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانهای منتشر میشود.