صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ورود اسرائیل به ائتلاف مورد نظر آمریکا زمینه را برای ورود به هر جنگ احتمالی در منطقه باز می‌کند/ حساسیت افکار عمومی جهان نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی

۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۵:۵۰
کد خبر: ۵۴۴۱۴۳
دسته بندی‌: سیاست
کارشناس مسائل غرب آسیا گفت: ورود اسرائیل به ائتلاف مورد نظر آمریکا عملا زمینه را برای ورود احتمالی اسرائیل به هر جنگ احتمالی در منطقه باز می‌کند و این معنی را می‌دهد که عملا اسرائیل یکی از هدف‌هایی خواهد بود که در صورت بروز جنگ می‌تواند آسیب‌پذیر باشد، لذا آنها با ورود به این ائتلاف در یک طرف جنگ قرار گرفته‌اند.
نوذر شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی ، با بیان اینکه هدف رژیم‌هایی مانند رژیم صهیونیستی از پیوستن به ائتلاف مورد نظر آمریکا در خلیج فارس این است که از هر فرصتی برای خودنمایی استفاده کنند، اظهار کرد: هدف اصلی آنها کسب مشروعیت بین‌المللی است.

رژیم صهیونیستی محدودیت سرزمینی دارد
وی ادامه داد: رژیم صهیونیستی محدودیت سرزمینی دارد و با توجه به اینکه در سرزمین‌هایی که اشغال کرده مستقر است، از مشروعیت بین‌المللی برخوردار نیست لذا باید تلاش کند پا را از این قلمرو سرزمینی  فراتر بگذارد.

رژیم صهیونیستی با شرکت در کانون‌های بحرانی جهان دنبال مشروعیت است
این استاد دانشگاه گفت: رژیم صهیونیست با توجه به محدودیت بزرگی که دارد، در تلاش است با شرکت در کانون‌های بحرانی در گوشه و کنار جهان، به‌ نوعی خودش را به جهان معرفی کرده و برای خود مشروعیت به وجود بیاورد.

حمایت قدرت‌های بزرگ از اقدامات رژیم صهیونیستی
کارشناس مسائل غرب آسیا اظهار داشت: بنابراین رژیم صهیونیستی با شرکت در ائتلاف آمریکا در خلیج فارس، قلمرو دریایی خود را گسترش می‌دهد(منظور از قلمرو دریایی، الزاما مناطقی تحت کنترل و حاکمیت آنها نیست بلکه عملا دامنه نفوذ خود را در دیگر نقاط جهان گسترش می‌دهند). در این میان حمایت قدرت‌های بزرگ از جمله آمریکا، اروپا، روسیه و چین باعث شده تا برای پیوستن به چنین ائتلافی اعلام آمادگی کند. این قدرت‌ها نسبت به اینگونه رفتار‌های رژیم صهیونیستی خیلی بدبین نیستند.

توطئه شوم نزدیکی بخشی از جهان اسلام به اسرائیل
شفیعی با تاکید بر ضعف و همراهی برخی کشور‌های منطقه هم در اقدامات و تحرکات اخیر رژیم صهیونیتسی گفت: متاسفانه برخی کشور‌های عرب مرتجع از طریق جنگ روانی و ایران هراسی که در منطقه رواج دادند، به این سمت حرکت می‌کنند که محور جهان اسلام علیه اسرائیل را به تقابل جهان اسلام با یکدیگر تغییر دهند و باعث نزدیکی بخشی از جهان اسلام به اسرائیل شوند.

محور ایرانی- عربی در مقابل عبری در حال تبدیل به محور عربی- عبری در مقابل ایرانی است
وی تصریح کرد: اسرائیل هم با نشان دادن ایران به عنوان دشمن کشور‌های عربی تا حدودی موفق شده توجه دولت‌های منطقه را به سمت خود جلب کند. بنابراین محور ایرانی- عربی در مقابل عبری عملا در حال تبدیل شدن به محور عربی- عبری در مقابل ایرانی است. کسانی که بحران‌های منطقه را دنبال می‌کنند، دنبال تحقق چنین هدفی هستند.

شفیعی با اشاره به پیامدهای پیوستن اسرائیل به ائتلاف آمریکا در خلیج فارس نیز عنوان کرد: اول باید سطح این اظهارنظر را مورد توجه قرار داد که آیا فقط در حد حرف است و یا در عمل هم چنین اقدامی حادث می‌شود؟ دوم اینکه اگر در عمل چنین اتفاقی حادث می‌شود، میزان این حضور چقدر است؟ آیا تنها در حد اطلاعاتی و حضور دریایی محدود است یا اینکه به عنوان یک عضو موثر حضور خواهند داشت؟ هر کدام از اینها باشد یک پیامد مثبتی را در منطقه دارد و آن واکنش جهان اسلام به این حرکت است.

حساسیت افکار عمومی جهان نسبت به اقدامات رژیم صهیونیستی
کارشناس مسائل غرب آسیا افزود: درست است که برخی کشور‌های عربی با اسرائیل ارتباط برقرار کرده‌اند اما افکار عمومی مردم منطقه نسبت به این رفتار رژیم صهیونیستی حساس است و عملا این رفتار اسرائیل باعث بیدار شدن اذهان ملت‌ها شده است.
 
 شفیعی تاکید کرد: به هر حال جهانیان باید متوجه این نکته باشند که به دلیل استاندارد‌های ۲‌گانه در عرصه بین المللی (نسبت به این رفتار اسرائیل بی‌تفاوت هستند کما اینکه راجع به رفتار و توانمندی‌های هسته‌ای این رژیم نیز بی‌تفاوت هستند). اسرائیلی‌ها به زیر دریایی‌های مجهز به موشک با کلاهک‌های هسته‌ای مجهز شده‌اند که این را آلمان‌ها در اختیارشان قرار دادند و حداقل ۲ نوع از این زیر دریایی‌ها دارند.

استفاده اسرائیل از دلفین‌های هوشمند برای مین‌گذاری و آسیب‌پذیری رقبا


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *