صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

افزایش تلفات نظامیان آمریکایی از آغاز گفت‌وگوهای مستقیم با طالبان

۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۳:۰۱
کد خبر: ۵۴۴۱۳۹
با وجود آغاز گفت‌وگوهای آمریکا و طالبان در سال ۲۰۱۸ میلادی و ادامه یافتن این نشست‌ها اما شمار تلفات نظامیان آمریکایی در سال ۲۰۱۹ میلادی به بالاترین سطح در ۵ سال گذشته رسید.

به گزارش گروه بین الملل ،یکی از مقامات آمریکایی اعلام کرد که دو نظامی کشته شده اخیراً در افغانستان بر اثر آتش متقابل کشته شدند و این مجموع نظامیان آمریکایی کشته شده بر اثر درگیری در افغانستان را به 14 نفر افزایش داد.

گفتنی است که دو آمریکایی دیگر نیز در سال جاری میلادی در افغانستان کشته شدند اما مرگ آن‌ها به دلیل درگیری نبود.

بیشترین شمار تلفات سالانه نیروهای آمریکایی در 5 سال گذشته در افغانستان 13 نفر در سال 2018 میلادی، 11 نفر در سال 2017 میلادی، 9 نفر در سال 2016 میلادی و 10 نفر در سال 2015 بود.

پیش از آن در سال 2014 میلادی 40 مورد مرگ نظامیان آمریکایی بر اثر درگیری در افغانستان به ثبت رسیده بود.

دولت اوباما در دسامبر سال 2014 میلادی بطور رسمی به ماموریت جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان موسوم به «آزادی پایدار» پایان داد و با خروج بیشتر نظامیان آمریکایی ماموریت «حمایت قاطع» با هدف آموزش، مشاوره و کمک به نیروهای امنیتی افغان آغاز شد.

از زمان حمله نظامی آمریکا به افغانستان در سال 2001 میلادی تاکنون حدود 2 هزار و 400 نظامی آمریکایی در افغانستان کشته شده‌اند که حدود 1900 مورد در درگیری بوده است.

نظامیان آمریکایی بیشترین تلفات را در سال 2010 میلادی با حدود 500 کشته داشتند که 440 مورد آن بر اثر درگیری بود.

گفتنی است که وزارت دفاع آمریکا تاکنون کشته شدن این 14 نظامی را در افغانستان تایید کرده است و برخی ناظران معتقدند شمار تلفات بیشتر از تعداد اعلام شده توسط پنتاگون است.

تلفات جنگی نظامیان آمریکایی در افغانستان در حالی افزایش یافته است که دور نهم گفت‌وگوهای آمریکا و طالبان جریان دارد و براساس گزارش‌ها اختلافات جدی مانع به توافق رسیدن بین دو طرف شده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا می‌گوید به هیچکس در افغانستان اعتماد ندارد و از اینرو حتی پس از رسیدن به توافق خواستار حفظ نیروهای اطلاعاتی در افغانستان است و طالبان نیز در مقابل همواره بر موضع خود مبنی بر خروج همه نظامیان خارجی از افغانستان پافشاری می‌کند.

«سهیل شاهین» سخنگوی دفتر سیاسی طالبان در واکنش به اظهارات ترامپ گفت که در صورت عدم خروج همه نظامیان آمریکایی از جمله نیروهای اطلاعاتی این کشور، گفت‌وگوهای صلح به حالت نخست باز خواهد گشت.

این در حالی است که شب گذشته نیز یک کاروان زرهی نیروهای آمریکایی در ولایت «پروان» هدف حمله انتحاری طالبان قرار گرفت.

انتهای پیام/.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *