برگزاری نشست گروه ۷ زیر سایه تدابیر شدید امنیتی
تدابیر شدید امنیتی در شهر ساحلی بیاریتز فرانسه محل برگزاری اجلاس گروه ۷ سبب شده تا فعالیت این شهر از حالت عادی خارج شود.
به گزارش گروه بین الملل ؛ اجلاس سران گروه ۷ در «بیاریتز» فرانسه از ۲۴ تا ۲۶ آگوست (۲ تا ۴ شهریور) در میانه اعتراضهای ضد دولتی، اقلیمی و مهاجرتی در فرانسه و سایر کشورهای اروپایی به کابوسی امنیتی برای «امانوئل مکرون» رئیس جمهور فرانسه تبدیل شده است.
اجلاس سران گروه ۷ در حالی آغاز میشود که گمانه زنیها حاکی از ناکامی اجلاس امسال به دلیل تنشها و اختلافات متعدد میان سران شرکت کننده است.
از سوی دیگر مرکز شهر «بیاریتز» - شهر ساحلی و توریستی جنوب غرب فرانسه- به دلیل ممانعت و پیشگیری از هرگونه حادثه غیر مترقبهای در زمان برگزاری اجلاس سران، به شدت تحت تدابیر امنیتی قرار گرفته است.
تاکنون بیش از ۱۳ هزار پلیس و نیروی امنیتی در این شهر مستقر شده و ساکنان و کارگران برای دسترسی به بخشهایی از شهر نیاز به کارتهای مخصوص دارند. به گزارش خبرگزاری فرانسه حضور این تعداد نیروی امنیتی عملا سبب قفل شدن شهر شده است.
پلیس فرانسه برگزاری تظاهرات و تجمعات را تا شعاع ۳۰ کیلومتری این شهر ممنوع اعلام کرده است. پیش بینی میشود هزاران نفر در روز شنبه در این منطقه مرزی با اسپانیا تظاهرات کنند.
ایستگاههای قطار و فرودگاه این شهر روز جمعه به دلیل نگرانیهای امنیتی به حالت تعطیل درآمد.
«کریستف کاستنر» وزیر کشور فرانسه هفته گذشته اعلام کرده بود هیچگونه اختلال و ناآرامی در این شهر تحمل نمیشود و به هر اتفاقی پاسخ و واکنش نشان میدهیم.
با وجود اعلام ممنوعیت تظاهرات در بیاریتز از سوی مقامات فرانسوی، نگرانی از فعالیت معترضان موسوم به جلیقه زرد که تاکنون چهل شنبه اعتراضی را در فرانسه برگزار کردهاند، همچنان وجود دارد. ضمن این که مخالفان تغییرات اقلیمی نیز به برگزاری این اجلاس واکنش نشان داده اند.
دادگاه ویژه با اعلام آماده باش ۱۷ دادستان و فراهم کردن سلولهایی با ظرفیت ۳۰۰ نفر از آمادگی این نهاد قضایی برای برخورد با معترضان خبر داد.
نیروهای امنیتی فرانسه اوایل هفته گذشته ۵ نفر را به دلیل ارسال پیامهای آنلاین تحریک آمیز برای حمله به هتلهای محل اقامت سران اجلاس گروه ۷ دستگیر کرده بودند.
جلیقه زردها نیز از برگزاری اعتراضهای گسترده در چند منطقه خبر دادند. اعتراضهای ضد دولتی در فرانسه که از نوامبر سال گذشته در اعتراض به افزایش مالیات بر قیمت سوخت آغاز شد، با خشونت مکرر پلیس و استفاده از گلولههای پلاستکی و نارنجک همراه شد که انتقادات گسترده گروههای حقوق بشری را به دنبال داشت.
معترضان اعلام کردند قصد دارند تصاویر متعددی از خشونتهای پلیس علیه تظاهرکنندگان را به نمایش عمومی بگذارند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *