صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فاجعه سینما رکس آبادان شاهکاری برای شاه

۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۲:۰۰
کد خبر: ۵۴۳۱۶۳
۲۸ مرداد ۱۳۵۷، سینما رکس آبادان دچار آتش‌سوزی شد و جمعی از هموطنان در این واقعه کشته شدند. انقلابیون بر این باور بودند که این اقدام از سوی دستگاه‌های امنیتی شاه و برای بدنام کردن انقلابیون طراحی و اجرا شده است. امام در پیامی در همین رابطه نوشت: این مصیبت دلخراش براى شاه، شاهکار بزرگى است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، صفحه تاریخ ایران و جهان درس و عبرت؛ روایت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب درباره وقایع تاریخی ایران و جهان در فضای مجازی درباره نحوه اطلاع رسانی به مقام معظم رهبری از فاجعه سینما رکس چنین پستی را منتشر کرد:

«رهبر انقلاب: «ما جیرفت بودیم آن وقت، تبعید بودیم در جیرفت در این جریان سینما رکس. بنده بودم، مرحوم ربّانی شیرازی بودند، آقای ربانی املشی بودند، عدّه‌ای بودند از دوستان. [خبر]قضیه‌ی سینما رکس به ما رسید. ما نشستیم با هم مشورت کردیم گفتیم بیائیم ما یک اعلامیه درست کنیم؛ البته اعلامیه‌ی مخفی، یعنی شب‌نامه نه به امضا؛ _به نظرم اینجوری می‌رسد که اعلامیه را منتشر کنیم و با یک امضای مثلاً کلی بفرستیم قم و این‌ها چاپ بشود که مردم در جریان قرار بگیرند.

نشستیم و اعلامیه‌ای با نظر همدیگر تهیه کردیم و فراهم کردیم و بعد مثلاً گفتند این جایش اشکال دارد، آن جایش را درست کردیم و آن جایش عیب دارد، آن جایش مثلاً عیبش را برطرف کردیم، یکی دو روز طول کشید تا آمدیم اعلامیه را بدهیم تایپ کنند؛ پلی‌کپی کنند؛ اعلامیه‌ی امام رسید دستمان؛ به کجا؟ به جیرفت. یعنی مثلاً چهار روز، پنج روز از حادثه نگذشته امام حاضر بود، در جیرفت حاضر بود. در تمام دوران مبارزه این مسأله وجود داشت. در همه جا، واقعاً! این یک حقیقت شگفت‌آوری است، در همه جا حاضر بود.
۶۱/۲/۱۷‌

۲۸ مرداد ۱۳۵۷، سینما رکس آبادان دچار آتش‌سوزی شد و جمعی از هموطنان در این واقعه کشته شدند. انقلابیون بر این باور بودند که این اقدام از سوی دستگاه‌های امنیتی شاه و برای بدنام کردن انقلابیون طراحی و اجرا شده است. امام در پیامی در همین رابطه نوشت: «این مصیبت دلخراش براى شاه، شاهکار بزرگى است تا به تبلیغات وسیع در داخل و خارج دست زند و به بوق‌ها و مطبوعات دست نشانده داخل و نفع طلب خارج دستور دهد که هر چه بیشتر براى اغفال مردم این جنایت را منتشر و به ملت محروم و مظلوم ایران نسبت دهند تا در خارج، ملت حق طلب ایران را مردمى که به هیچ ضابطه انسانى و اسلامى معتقد نیستند معرفى نماید.»



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *