«عید غدیر خم»، اکبر تمامی اعیاد است/روزی که «امام علی(ع)»، امیرالمومنین لقب گرفت
وی ادامه داد: در این عید «پیامبر اکرم (ص)» مأموریت الهی خود را انجام دادند. پروردگار عالم به وی امر کرد که چنین حکمی را ابلاغ کند، البته قرار بود در سرزمین منا این اتفاق بیفتد که به تاخیر افتاد و در منطقه ای به نام "غدیر" در برکه خم حضرت همه افراد را جمع کردند، چه کسانی که رفته بودند و چه کسانی که هنوز نرسیده بودند منتظر شدند تا همه آمدند .
این کارشناس علوم قرآنی افزود: حضرت خطبهای قرائت کردند که قریب بر ۱۰۰۰ آیه از قرآن را استدلال آورده است برای ولایت «حضرت علی (ع)» و ایشان را به عنوان «ولی» معرفی کرده و سپس یکایک آن حجاج حاضر، حتی زنان با «امیرالمونین(ع)» بیعت کردند.
وی در همین راستا ادامه داد: به طوری که ظرف آبی گذاشتند که حضرت دست خود را در آب گذاشته و زنان از آن طرف نیز دست خود را در همان آب گذاشته و غیرمستقیم با حضرت بیعت کردند. سه روز بیعت با ایشان طول کشید، بدین معنا که مجموعه افراد پذیرفتند که هر کسی امیر و مولای او «رسول اکرم(ص)» است از این پس حضرت «امیرالمومنین(ع)» امام و مولای اوست.
حجت الاسلام ثمری خاطرنشان کرد: در این هنگام «حضرت محمد(ص)» لقب «امیرالمومنین» را برای حضرت «علی(ع)» به کار بردند و فرمودند که استفاده از لقب امیرالمومنین مختص حضرت علی(ع) است.