صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در صدور مجوز موسسات خیریه یکپارچگی وجود ندارد/در برخی موسسات خیریه فساد‌هایی وجود دارد، اما اکثریت آن‌ها نوع‌دوست هستند

۲۹ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۴۲۹۰۴
مدیرکل بهزیستی استان تهران گفت: موسساتی که بهزیستی برای آن مجوز صادر می‌کند، اجازه جذب مشارکت‌های مردمی را ندارند، چراکه کسب مشارکت نقدی و غیرنقدی مردم باید بر اساس آئین نامه و شیوه نامه صورت گیرد.

داریوش بیات نژاد، مدیرکل بهزیستی استان تهران در گفتگو با خبرنگار گروه جامعه ، با اشاره به خبری مبنی بر سو استفاده برخی موسسات خیریه از تسهیلات و بهره‌مندی از یکسری رانت‌های اقتصادی اظهار کرد: خیرین و موسسات خیریه عموما توسط افراد مومن و نوع‌دوست مدیریت می‌شود و منشأ خدمات خوبی نیز هستند، اما نباید این واقعیت را از یاد برد که همچون سایر اصناف اشکالات و ایرادات و حتی فساد‌هایی دیده می‌شود.

بیات‌نژاد ادامه داد: سه مرجع و نهاد قانونی برای موسسات خیریه مجوز صادر می‌کنند که شامل نیروی انتظامی، سازمان بهزیستی و فرمانداری و استانداری است؛ لذا ابتدا باید در صدور مجوز، انسجام و یکپارچگی وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در مدت فعالیت بنده در سازمان بهزیستی هیچ مجوز جدیدی برای موسسات خیریه صادر نکرده ایم مگر اینکه بصورت اختصاصی و مشخص مورد نیاز بهزیستی استان باشد؛ مثل نگهداری شبانه روزی کودکان نوجوان که مورد نیاز استان است و اگر خیرین و نیکوکارانی را پیدا کنیم، اجازه فعالیت به مجموعه خیریه خواهیم داد.

مدیرکل بهزیستی استان تهران افزود: نام موسسات خیریه و اساسنامه آن بگونه‌ای است که سو استفاده‌هایی صورت می‌گیرد و بنده پیشنهاد می‌کنم سازمان‌های مسئول نظارت حداکثری داشته باشند.

بیات نژاد اضافه کرد: موسساتی که سازمان بهزیستی برای آن مجوز صادر می‌کند، شاید اجازه جذب مشارکت‌های مردمی نداشته باشد؛ چراکه کسب مشارکت نقدی و غیر نقدی مردم باید بر اساس آئین نامه و شیوه نامه صورت گیرد.

وی خاطرنشان کرد: آن تعداد از موسساتی که اجازه فعالیت خود را از سازمان بهزیستی می‌گیرند، نظارت بر آن‌ها نیز با ماست و حتی اگر اجازه فعالیتشان به اتمام برسد، باید حسابرسی مالیاتی برای آن‌ها صورت گرفته باشد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *