صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیماران مشکلات بیمارستان‌ها را به سامانه «۱۹۰» اطلاع دهند

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۸:۵۸
کد خبر: ۵۴۲۳۶۴
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
معاون کل وزارت بهداشت گفت: مردم برای رسیدگی به مشکلات خود هنگام مراجعه به بیمارستان‌ها اعم از نحوه برخورد، تامین اقلام مورد نیاز و هزینه‌های دریافتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

به گزارش گروه جامعه ،ایرج حریرچی، معاون کل وزارت بهداشت اظهار داشت: بابت هرگونه مشکل و خدشه‌ای در تکریم مراجعین سیستم بهداشتی و درمانی کشور که بیماران هستند، عذرخواهی می‌کنم و حرکت رو به جلو وزارت بهداشت در چند سال اخیر در راستای تکریم ارباب رجوع و اجرای فرمایش مقام معظم رهبری که "بیمار نباید هیچ رنجی به جز بیماری داشته باشد" ادامه پیدا خواهد کرد.

وی ادمه داد: ممکن است در برخی موارد، مجبور شویم که به مردم نوبت دهیم و برای انجام اعمال غیراورژانسی در لیست انتظار قرار گیرند. در کشور‌های اروپایی هم برای بستری شدن بیماران در بیمارستان مگر در موارد اورژانسی، لیست انتظار و نوبت‌های چند هفته‌ای وجود دارد.

معاون کل وزارت بهداشت بیان داشت: انتظار برای بستری، غیرمطلوب، اما پذیرفته شده در سطح کشور‌های دنیا است؛ البته نباید فراموش کنیم که بستری در بیمارستان باید برای موارد ضروری درمان باشد، اما گاهی می‌بینیم که به عنوان مثال اگر روز دوشنبه نوبت عمل جراحی بیمار است و این بیمار شنبه از شهرستان به مرکز استان یا تهران سفر کرده است، انتظار دارد که همان روز شنبه در بیمارستان پذیرش و بستری شود.

حریرچی با بیان اینکه اخیرا برخی بیمه شدگان یک سازمان بیمه گر در مورد سقف پذیرش در روز‌های پایانی ماه دچار مشکل شده بودند، افزود: بعضی از بیمه‌ها سقفی معین کرده بودند که موجب عدم پذیرش برخی از بیماران شده بود که از حدود سه هفته پیش، وزیر بهداشت دستور داد که این سقف برداشته شود تا بیماران با مشکلات کمتری پذیرش و درمان شوند.

وی یادآور شد: در سال‌های اخیر اصلاح هتلینگ بیمارستان‌ها به عنوان یکی از مهمترین زیرساخت‌های تکریم بیماران و ارباب رجوع در دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت؛ به گونه‌ای که حدود دو میلیون و ۵۰۰ هزار متر مربع از فضا‌های بهداشتی و درمانی، معادل حدود ۴۵ هزار تخت بیمارستانی فرسوده، نوسازی و بازسازی شد، اما به نقطه ایده آل نرسیده‌ایم.

معاون کل وزارت بهداشت اضافه کرد: از نظر ما به عنوان کادر بهداشتی و درمانی، بیماران مشتری و نفر اصلی بیمارستان‌ها هستند و فلسفه وجودی بیمارستان‌ها، ارائه خدمات به بیماران است، اما کتمان هم نمی‌کنم که در برخی موارد تخطی انجام می‌شود که برای مقابله با آن چندین راه وجود دارد.

حریرچی با اشاره به راه‌های مقابله با تخلفات، افزود: اول اینکه مردم به توجیه کادر درمانی بپردازند؛ دیگر اینکه مسئولان بیمارستان‌ها را در جریان مشکلات خود قرار دهند و از سوی دیگر نیز برای رسیدگی و مشکلات بیمارستان‌ها اعم از نحوه برخورد، تامین اقلام مورد نیاز و هزینه‌های دریافتی با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند.

وی با اشاره به فعالیت ۲۴ ساعته سامانه ۱۹۰ وزارت بهداشت، گفت: مردم در صورت بروز هرگونه مشکلی در حوزه بهداشت و درمان می‌توانند با این سامانه تماس بگیرند و با کد پیگیری که در اختیار مردم قرار می‌گیرد، بعد از رسیدگی نتیجه را به اطلاع آن‌ها می‌رسانیم.

معاون کل وزارت بهداشت درباره رسیدگی بهتر به مشکلات مردم در بیمارستان‌ها، خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت اخیرا انتصاب بسیار مهمی را انجام داد و جبارزاده که سابقه چندین دوره نمایندگی مجلس، استانداری و قائم مقامی وزارت کشور را برای شنیدن صدای مردم و انتقال نظرات آن‌ها در محیط‌های بهداشتی و درمانی را دارد، به عنوان نماینده خود در شورای مردمی نظارت بر کیفیت ارائه خدمات وزارت بهداشت، درمان و آموزش منصوب کرد که با تشکیل شورا‌های استانی، این نظرات مردمی جمع آوری شده و مورد بررسی و رسیدگی قرار می‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *