صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید نوعی شیشه با قدرت تخریبی بالا

۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۴:۲۸
کد خبر: ۵۴۲۲۰۴
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر نسبت به تولید نوعی شیشه در کشور افغانستان که قدرت تخریبی بسیار بالایی دارد، هشدار داد و از خانواده‌ها خواست مراقب فرزندان خود به ویژه جوان‌ها باشند.

به گزارش گروه فضای مجازی،سردار محمدمسعود زاهدیان افزود: اخیرا نوعی شیشه از مواد مخدر صنعتی، در کشور افغانستان تولید می‌شود که بسیار خطرناک است.

وی اضافه کرد: فرمول شیشه‌ها به عنوان ماده مخدر صنعتی، یکی است، اما نوع موادی که در آن استفاده می‌کنند، قدرت تخریبی بسیار بالا است و سبب می‌شود مصرف کننده دچار آسیب جدی شود.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: متاسفانه تولید این ماده مخدر روز به روز بیشتر می‌شود و باید برای مقابله با این ماده مخدر مخرب، سطح آگاهی مردم را بالا برد.

زاهدیان در پاسخ به اینکه آیا حتی یک بار مصرف این ماده مخدر می‌تواند آثار تخریبی بالایی داشته باشد؟ گفت: تاثیر منفی مصرف مواد مخدر و روان گردان در بدن انسان‌ها متفاوت است، این ماده مخدر شیشه دارای عوارض اضافی است و با توجه به نوع مواد پیش ساخته‌ای که در تولید آن مورد استفاده قرار می‌گیرد، این ماده مخدر را پرخطر و آسیب زا کرده است براین اساس باید خانواده‌ها مراقب باشند تا نوجوان و جوانان به دام این ماده مخدر نیفتند. مصرف کنندگان باید بدانند که این مواد سلامت آن‌ها را به شدت به خطر می‌اندازد.

وی تاکید کرد: پلیس به قاچاقچیان هشدار میدهد که به شدت با واردن شدن این مواد به کشور که قصد دارند جوانان ما را به مصرف این مواد سوق دهند، برخورد می‌کند و مصرف کنندگانی که به نوعی به مصرف این مواد آلودگی یافته اند و در حال حاضر قربانی سودجویی افراد فرصت طلبهستند، برای بهبودی خود حتما به مراکز درمانی مراجعه کنند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر گفت: از ابتدای سال تا کنون بیش از ۶ تن از ماده مخدر صنعتی گل که آثار تخریبی بالایی دارد، کشف شده است.

زاهدیان افزود: این ماده مخدر صنعتی بافت‌های مغز را از بین می‌برد حتما یک بار مصرف آن، وابستگی ایجاد کرده و آثار مخربی دارد و حتی یک بار مصرف آن تاثیر منفی در مصرف کننده باقی می‌گذارد.

وی درباره تاثیر حضور غرب در افغانستان در تولید این ماده مخدر صنعتی قوی، گفت: اکنون کشور‌های غربی در این منطقه (افغانستان) حضور دارند و این ماده مخدر در برابر چشم آن‌ها در افغانستان تولید می‌شود در حالی که حضور آن‌ها در این منطقه برای امنیت و مبارزه با تولید مواد مخدر بود، اما امروز حضور آن‌ها باعث افزایش تولید مواد سنتی و تولید مواد جدید صنعتی و روانگردان شده است. اگر بگوییم کشور‌های غربی با حضور خود در منطقه با تولید کنندگان این مواد مخدر همکاری نمی‌کنند، در برخورد با آن‌ها نیز کم کاری کرده اند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *