از بازگشت رضا بابک با «بنفشه آفریقایی» به سینما تا اظهارات «سعید داخ» از وضعیت امروز بازیگری
به گزارش گروه فرهنگی به نقل از بیست و پنجمین روز از مرداد ماه ۱۳۹۸ با اخبار و حاشیههای فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها میتوان به بازگشت متفاوت رضا بابک با فیلم سینمایی «بنفشه آفریقایی» به سینما اشاره کرد.
حضور متفاوت «رضا بابک» بر پرده نقرهای/اکران «بنفشه آفریقایی» همچنان در بلاتکلیفی اکران
فیلم سینمایی بنفشه افریقایی از جمله آثاری است که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اقبال خوبی روبرو شد، حتی توانست در دو رشته بهترین بازیگر نقش اول زن و بهترین موسیقی متن نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره باشد اما هنوز فرصتی برای اکران پیدا نکرده است.
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، وضعیت اکران در سینما همواره مورد نقد بسیاری از فیلمسازان سینما بوده است، اکران در سال جاری نیز منتقدان فراوانی داشته و بسیاری از فیلمسازان یا از وضعیت اکران آثارشان راضی نیستند یا به کل هنوز پشت صف اکران ماندهاند.
در این میان عدم اکران آثار حاضر در جشنواره فیلم فجر همواره یکی از مهمترین مشکلات چرخه اکران بوده است، جشنواره فیلم فجر به عنوان ویترین سینمای ایران بهترین تولیدات یکسال سینما را در خود جای می دهد، اما مشخص نیست چرا بهترین آثار سینما در سال در چرخه اکران مورد بی مهری قرار می گیرند.
فیلم سینمایی بنفشه افریقایی از جمله آثاری است که در سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر با اقبال خوبی روبرو شد، حتی توانست در دو رشته بهترین بازیگر نقش اول زن و بهترین موسیقی متن نامزد دریافت سیمرغ بلورین جشنواره باشد اما هنوز فرصتی برای اکران پیدا نکرده است.
فیلم بنفشه افریقایی دومین تجربه مونا زندی در مقام کارگردان است. وی پیش از فیلم سینمایی "عصر جمعه" را در سال ۱۳۸۲ راهی سینماها کرد و حال بعد از ۱۲ سال دومین فیلم خود را با بازیگرانی حرفهای راهی سینما و جشنواره فیلم فجر کرده است.
مونا زندی حقیقی متولد ۱۳۵۱ تهران، فارغ التحصیل معماری داخلی از دانشگاه تهران است. وی فعالیت سینمایی را سال ۱۳۷۳ با عکاسی آغاز و تا سال ۱۳۷۸ در سمت منشیگری صحنه و دستیاری فعالیت داشت. پس از آن سال ۱۳۷۸ اولین فیلم کوتاه ۳۵ میلی متری اش را ساخت.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
صلوات بر حضرت «محمد(ص)» بهترین ذکر در روزهای جمعه/از ثواب خواندن نماز «صاحب الزمان(عج)» غافل نشویم
کارشناس علوم قرآنی گفت: نماز «امام زمان (ع)» و ذکر صلوات بر محمد و آل محمد بهترین و بزرگترین عباداتی است که به آن میتوان اشاره کرد، صلوات بر محمد و آل محمد به تعداد ۱۰۰۰ مرتبه از پنجشنبه بعد از ظهر تا غروب جمعه از ثواب بسیاری برخوردار است.
صالح باغشیرین کارشناس علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، جمعه را یکی از اعیاد مسلمان دانست و گفت: روایات فراوانی در خصوص روزهای جمعه بیانشده است، زیرا این روز بهعنوان روز عید مسلمانان شناخته میشود روزی که در آن مومنین مأمورند تا بهترین عبادات را انجام دهند.
وی در همین راستا ادامه داد: اهمیت این روز به قدری است که در روایات آمده «امام صادق(ع)» تأکید داشتهاند که بهتر است این روز بر مؤمنی نگذرد مگر اینکه اعمال این روز را انجام داده باشد.
باغ شیرین اظهار کرد: از جمله اعمالی که در روز جمعه وارد شده و از اهمیت بسیاری برخوردار است انتظار ظهور است و توقع میرود در این روز ظهور اتفاق بیافتد. همانگونه که در بحار الأنوار جلد جلد ۹۹ و صفحه ۲۱۵ آمده است: «هَذَا یَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ یَوْمُکَ الْمُتَوَقَّعُ فِیهِ ظُهُورُکَ، وَ الْفَرَجُ فِیهِ لِلْمُؤْمِنِینَ عَلَى یَدَیْکَ، وَ قَتْلُ الْکَافِرِینَ بِسَیْفِکَ، وَ أَنَا یَا مَوْلایَ فِیهِ ضَیْفُکَ وَ جَارُکَ، وَ أَنْتَ یَا مَوْلایَ کَرِیمٌ مِنْ أَوْلادِ الْکِرَامِ، وَ مَأْمُورٌ بِالضِّیَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ، فَأَضِفْنِی وَ أَجِرْنِی صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْکَ وَ عَلَى أَهْلِ بَیْتِکَ الطَّاهِرِینَ، امروز روز جمعه و روز توست، روزی که ظهورت و گشایش کار اهل ایمان به دستت در آن روز و کشتن کافران به سلاحت امید میرود، و منای آقای من در این روز میهمان و پناهنده به توأم، و توای مولای من بزرگواری از فرزندان بزرگواران، و از سوی خدا به پذیرایی و پناه دهی مأموری، پس مرا پذیرا باش و پناه ده، درودهای خدا بر تو و خاندان پاکیزهات».
وی ابراز کرد: نکته مهمتر اینکه روزهای جمعه ما میهمان «حضرت مهدی (ع)» هستیم و قطعاً صاحبخانه که ایشان هستند به عنوان بهترین صاحبخانه نیز معرفیشده و بهترین پذیرایی را از میهمانان خود خواهند داشت و چون همه مسلمانان انتظار ظهور و انتظار میهمانی خاصی را داریم این روز به جمعههای ظهور و انتظار مشهور شده است.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
نمیخواهم مردم مرا با نقشهای ضعیف ببینند/پیشنهاد زیاد دارم اما بیشتر آنها را رد میکنم
بازیگر فیلم «بدون تاریخ بدون امضا» گفت: اصلاً اهل گلایه و این حرفها که کار کم شدهام نیستم، اتفاقاً پیشنهادات زیادی داشتم اما خودم نمی خواهم مردم با نقشهای ضعیف مرا ببینند، اهل این حرفها نیستم که بگویم همه بیکار شده اند و خانهنشین هستند.
سعید داخ بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی ، درخصوص آخرین فعالیتهای خود در عرصه بازیگری گفت: در حال حاضر مشغول به کاری نیستم اما فیلم سینمایی «خون خدا» به کارگردانی مرتضیعلی عباسمیرزایی را در صف اکران دارم.
وی درباره دلیل کم کاری خود در عرصه بازیگری افزود: واقعیت امر پیشنهادات زیادی طی ماههای گذشته داشتهام اما خودم ترجیح دادم که آنها را رد کرده و بازی در این آثار را قبول نکنم.
بازیگر فیلم سینمایی «خون خدا» در همین راستا ادامه داد: برای من به شخصه فیلمنامه حرف اول را میزند، وقتی در فیلمنامه نقش پیشنهاد شده را دوست نداشته باشم چرا باید در آنها بازی کنم، فعلاً کاری که مرا به عنوان بازیگر به چالش بکشاند به من پیشنهاد نشده است.
وی دلیل عدم قبول نقشهای پیشنهاد شده را اینگونه توصیف کرد: بالاخره هر بازیگری بعد از گذشت زمان برخی انتخابهایش عوض میشود و در انتخابهایش سختگیر میشود، من هم وسواسهای شخصی خودم را دارم و همین وسواس باعث شده به هر قیمتی بازی نکنم.
برای مشاهده ادامه خبر اینجا کلیک کنید.
جایگاه بسیار مهم سیدالشهدا در قلب «امام دهم(ع)»/سیره «امام هادی(ع)» اساس مذهب شیعه است
کارشناس علوم قرآنی گفت: شخصیت «امام هادی(ع)» نگارنده اساسنامه شیعه است، تفکرات وی و سیره آن بزرگوار به عنوان اساس مذهب شیعه است که در زیارت ایشان یعنی زیارت جامعه کبیره در ماه ذی الحجه بر ما ارزانی شده است.
ابراهیم بهاری کارشناس ارشد علوم قرآنی در گفتوگو با خبرنگار گروه فرهنگی پیرامون سالروز ولادت «امام هادی(ع)» گفت: وجود مبارک «امام هادی(ع)» که به تعبیری، شخصیت بزرگوار ایشان نگارنده اساسنامه شیعه است، تفکرات وی و سیره آن بزرگوار به عنوان اساس مذهب شیعه است که در زیارت ایشان یعنی زیارت جامعه کبیره در ماه ذی الحجه بر ما ارزانی شده است.
وی ادامه داد: مجموعه دوره زندگی «امام هادی(ع)» را به چند قسمت میتوان تقسیم کرد، دورهای که با وجود مبارک «امام جواد(ع)» بودند، سپس دورهای که به امامت رسیدند همچنین دورهای که در زمان امامتشان با اختناق و سختگیریها و فشارهای بی حد متوکل عباسی روبرو بودند.
این کارشناس علوم قرآنی تصریح کرد: «امام علی النقی الهادی(ع)» سفارش و تاکیدات بسیاری پیرامون زیارت «سید الشهدا(ع)» بیان کردهاند، در تاریخ مشهور است که وجود مبارک «امام هادی(ع)» دچار کسالتی شده بود و ایشان در آن وضعیت کسالت از اطرافیان سوال کردند، آیا کسی هست که خودش را به کربلا برساند؟، اطرافیان ایشان پاسخ دادند، آقا برای چه میپرسید، ایشان فرمودند که برود در زیر «قبه سیدالشهدا(ع)« برای شفای من دعا کند.،اطرافیان گفتند که آقا شما خودتات امام هستید و خودتان میتوانید دعا کنید اما این امام بزرگوار فرمودند خدا اجابت دعا را زیر «قبه سیدالشهدا(ع)» قرار داده است.
بهاری درباره دیگر ویژگی های شخصیتی «امام هادی(ع)» بیان کرد: یکی از خصوصیات دیگر «امام هادی(ع)» در نام ایشان نهفته است، «هادی» یعنی هدایتگر، دعوت جامعه به خیر و صلاح و وجود «امام هادی(ع)» این امر را در زیارت «جامعه کبیره» به وضوح و روشنی برای ما بیان کرده است.
وی در همین راستا اظهار کرد: این رفتار «امام هادی(ع)» در آن زمان به تشویق کردن مردم در هر چه بیشتر نزدیک شدن به وجود ائمه اطهار(ع) تاثیر بسیار زیادی داشت، «امام هادی(ع)» میفرمایند محبتی که شیعیان به ما میکنند پروردگار متعال گناهان آنها را ذوب میکند.
کارشناس ارشد علوم قرآنی تصریح کرد: «امام هادی(ع)» در سن جوانی به شهادت رسیدند فرقی نمیکند چه «امام هادی(ع)»، چه «امام جواد(ع)» و چه امام «حسن عسگری(ع)»، هر سه این بزرگواران عمر کوتاهی داشتند و به دلیل اختناق حکومت عباسی جان عزیزشان را از دست دادند و به شهادت رسیدند.