صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

چرا غذاهای چرب باعث چاقی می شوند؟

۲۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۲۹:۴۶
کد خبر: ۵۴۱۳۹۸
نتایج یک بررسی علمی نشان می‌دهد غذا‌های چرب با مختل کردن روند تبادل سیگنال میان مغز و دستگاه گوارش باعث می‌شوند اشتهای فرد کور نشود و وی با احساس گرسنگی به خوردن ادامه دهد.

 به گزارش گروه فضای مجازی،همیشه این سوال برای دانشمندان مطرح بوده که چرا غذا‌های چرب موجب چاق شدن افراد می‌شود. در میان عوامل گوناگونی که در این زمینه شناسایی شده، تا به حال نقش یک عامل مهم کشف نشده باقی مانده بود.

بررسی‌های جدید پژوهشگران حاکی است که رابطه مستقیمی میان رژیم‌های غذایی مبتنی بر مصرف غذا‌های چرب و از کار افتادن سیستم تبادل سیگنال میان مغز و دستگاه گوارش و به خصوص روده وجود دارد.

بر اساس این بررسی تبادل اطلاعات میان مغز و وروده به افراد کمک می‌کند تا از سیر شدن خود مطلع شوند. اما تحقیقات تازه‌ای که در این زمینه در آمریکا صورت گرفته، نشان می‌دهد این ارتباط میان مغز و روده در زمان خوردن غذا‌های چرب مختل می‌شود و مغز سیگنال‌های حاکی از سیر شدن ارسال نمی‌کند. در نتیجه فرد کماکان احساس گرسنگی کرده و به غذا خوردن ادامه می‌دهد.

پژوهش‌هایی که در این مورد بر روی موش‌ها صورت گرفته نیز همین امر را تایید می‌کند. به نظر می‌رسد مصرف غذا‌های چرب بر روی تولید یک هورمون خاص که تعادلی در مصرف و دریافت انرژی در بدن انسان ایجاد می‌کند، تاثیر منفی می‌گذارد. تحقیقات بیشتر برای کسب اطلاعات دقیق‌تر در این زمینه ادامه دارد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *