تلاش محور سعودی - صهیونیستی - آمریکایی جهت تشدید تنش در کشمیر برای انحراف افکار عمومی ازمسائل یمن و فلسطین
کارشناس مسائل بینالملل گفت: بخشی از فعالیتهای محور سعودی - صهیونیستی - آمریکایی از تشدید تنش در کشمیر، تلاش برای انحراف افکار عمومی جهان اسلام و منطقه از بحرانهای مهم مانند یمن و فلسطین بهعنوان موضوعات محوری جهان اسلام است.
وی ادامه داد: برخلاف آنچه در هنگام اوج اعتراضات تابستان، در فضای مجازی مطرح شد، تاکنون شیعه کشی در کشمیر رخ نداده و اصولا شیعیان در معرض حملات نیروهای نظامی هندی نبودهاند.
صدرالحسینی عنوان کرد: شیعیان در منطقه کشمیر (تحت سلطه هند) در اقلیت هستند و از جمعیت حدود ۱۲ میلیونی آن منطقه تنها حدود یک میلیون نفر شیعه هستند. عمده شیعیان در شهر کارگیل و لداخ ساکن هستند و تخاصم خاصی با دولت هند ندارند.
کارشناس مسائل بینالملل با بیان اینکه عربستان سعودی، آمریکا و اسرائیل بدنبال تشدید تنشها در کشمیر هستند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، اولویت اصلی در بحران کشمیر، موضوع کاهش تنش و جلوگیری از هرگونه هیجان به سایر مناطق جامو و کشمیر است، امری که با منافع عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی به عنوان دو لبه قیچی علیه مسلمانان کشمیر در تضاد است.
صدرالحسینی افزود: در همین راستا از سویی رژیم صهیونیستی تلاش میکند به منظور تضعیف موقعیت مسلمانان هند، دولت دهلینو را علیه مسلمانان تهییج و تحریک کند و از سوی دیگر عربستان سعودی تلاش دارد از طریق نفوذ خود در پاکستان و سرویس اطلاعاتی این کشور، موج سلفیگری و وهابیت را در کشمیر گسترش دهد، تجربیات تنشهای گذشته موید این مطلب است.
وی در ادامه یادآورشد: بخشی از فعالیتهای محور سعودی - اسرائیلی - آمریکایی از تشدید تنش در کشمیر، تلاش برای انحراف افکار عمومی جهان اسلام و منطقه از بحرانهای مهم مانند یمن و فلسطین بهعنوان موضوعات محوری جهان اسلامی است. موضوع مهم دیگر به تلاشهای آمریکا برای فراهم ساختن زمینه دخالت بیشتر در امور منطقه شبه قاره این بار به بهانه بحران و تنش در کشمیر برمیگردد.
کارشناس مسائل بینالملل عنوان کرد: ممکن است، توطئه ایجاد تنش و آشوب در منطقه کشمیر از سوی دشمنان مسلمانان به اقدامات جنایتکارانه یا حتی در مقاطعی به دستکاری ترکیب جمعیتی هم منجر شود؛ لذا مسلمانان در این برهه تاریحی باید با دقت و هوشمندانه عمل کنند. ایران به عنوان کشوری که از سالها پیش با این دو کشور روابطی راهبردی و دوستانه داشته میتواند به عنوان میانجی، مداخله گری کند.
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *