۱۸۰۰ نفر از زندانیان زندان تبریز با اجرای طرح شفا، حافظ قرآن شدند
وی برگزاری مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضائیه در طول سال را از دیگر نمودهای معنویّت در دادگستری برشمرد که موجب انس کارکنان قضایی، اداری، اعضای شوراهای حل اختلاف خانواده آنها با قرآن میشود و در افزایش روحیّه معنوی کارکنان تأثیرگذار است.
رئیس کل دادگستری استان آذربایجان شرقی برگزاری جلسات متعدد اخلاق با حضور اساتید برجسته اخلاق برای کارکنان را موجب افزایش فضای معنوی در دادگستری توصیف کرد و در عملکرد کارکنان مؤثر دانست.
خلیل الهی تشکیل و فعالیت شورا و گروههای امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری استان آذربایجان شرقی و دیگر سازمانهای تابعه قوه قضائیه در استان را چشمگیر معرفی و بر پایبندی به دستورالعمل رئیس قوه قضاییه راجع به حفظ کرامت و ارزشهای انسانی در راستای ایجاد فضای معنوی در محیط دادگستری تأکید کرد.
وی با اشاره به وظیفه دستگاه قضایی در خصوص اصلاح مجرمین که در قانون اساسی آمده است اجرای طرح قرآنی «شفا» را که از سال ۹۲ تاکنون در زندان تبریز در حال اجراست، از جمله طرحهای موفق کشوری عنوان کرد و افزود: ۱۸۰۰ نفر از زندانیان زندان تبریز در طرح «شفا» فعالیت دارند و حافظان قرآن از یک سوره تا حافظ کل قرآن شدند؛ بیش از ۳۰۰ خانواده از خانوادههای زندانیان نیز از طریق طرح «شفا» و کانونهای قرآنی مساجد جذب قرآن شده اند و در فعالیتهای قرآنی شرکت دارند.
رئیس تشکیلات قضایی استان آذربایجان شرقی جلوگیری از تکرار جرم و کاهش محسوس تخلّفات درون زندان را دو کارکرد مهم طرح قرآنی «شفا» برشمرد و اضافه کرد: در کنار طرح «شفا»، طرح «غدیر» با محتوای حفظ نامهها و خطبههای نهج البلاغه نیز در زندان اجرا میشود و ۸۰۰ نفر از زندانیان زندان تبریز در این طرح شرکت دارند.
مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم ویژه کارکنان قوه قضائیه و اعضای شوراهای حل اختلاف و خانواده آنها در شهرستان تبریز پنج شنبه ۱۷ مرداد ۹۸ در سالن اجتماعات شهید قدوسی (ره) دادگستری تبریز برگزار شد.