با پیگیریهای جمهوری اسلامی فرآیند ذبح و قربانی ساختاری بهداشتی به خود گرفته است
وی با بیان اینکه همه ما آماده خدمت به ضیوف الرحمن هستیم، اظهار کرد: ساختار بهداشتی و تخصصی کنونی ذبح و قربانی در این ایام به مدد پیگیریهایی است که جمهوری اسلامی ایران انجام داده و با برنامهریزی بانک توسعه اسلامی این ساختار فعلی شکل گرفته و از سویی این امر از این جهت که گوشت قربانی امروزه هدر نمیرود هم خود نکته مثبت و مناسبی است.
رشیدیان با تاکید بر اینکه امروز کار حجاج ما در این رابطه خیلی راحت شده است، افزود: ذابحین از استانهای مختلف کشور انتخاب شدهاند که به نمایندگی از ضیوف الرحمن کار ذبح را انجام خواهند داد.
وی عنوان کرد: ذابحین رهروان ابراهیم خلیل الله هستند و ادامه دهندگان خط حضرت ابراهیم خلیل الرحمان که عمل واجبی را به نیابت از زائران انجام میدهند و در واقع با خدا معامله میکنند، اما به طور قطع اجر و پاداش آنها نزد خداوند محفوظ است.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: یکی از دغدغههای جدی امسال ما گران شدن حج مردم با توجه به برابری نرخ ارز بود که به تبع آن وجه مربوط به قربانی هم افزایش مییافت که با تلاشهایی که انجام شد با کمک گرفتن از دولت و همراهی رئیس جمهور مساعدتهای لازم در تعدیل این نرخها انجام پذیرفت.
وی افزود: برای رعایت ملاحظات شرعی و فقهی در زمینه ذبح و قربانی نیز از روحانیون کمک گرفته شده و در این رابطه دقت آنان در ذبح به نیابت از زائران مهم خواهد بود، زیرا در واقع هر یک از حجاج در این کار به آنان وکالت داده اند و در حکم وکیل حجاج هستند و از این رو کارشان بسیار با ارزش است.
رشیدیان تصریح کرد: در این راستا به یاد خدا بودن ونام خدا را بر زبان آوردن و ذبح کردن به نام حاجی بسیار مهم است و در واقع تا ذابحین ذبح را انجام ندهند زائرین نمیتوانند مرحله بعد که حلق و تقصیر است را انجام داده و از احرام خارج شوند.
وی ابراز امیدواری کرد: عمل ذبح با اهمیتی که در صحت و درستی انجام آن است با دقت به درستی انجام گیرد.
رئیس سازمان حج و زیارت در نهایت از همکاری ذابحین در امور راهنمایی حجاج و نقل آنان در طول این مدت تشکر کرد و گفت به طور قطع کمک شما از ذهن زائران دور نیست ضمن آنکه اجر و پاداش این عمل خیر نزد خداوند متعال محفوظ خواهد بود.