ویزیت ۱۵۳ هزار نفر در مراکزپزشکی و درمانگاههای مکه و مدینه
رشیدیان گفت: ۱۹ نفر نیز در بیمارستان سعودی در مکه بستری شده اند که امید است به زودی ترخیص شوند.
به گفته وی آمار زائران فوت شده به ۶ نفر رسیده که عمده آنها یا دچار عارضه قلبی بودهاند یا در اثر مشکل و عارضه قلبی جان باختند.
رئیس سازمان حج و زیارت تاکید کرد: با توجه به بالا بودن میانگین سنی زائران امسال حج تمتع بالای ۵۶ سال است، تلاش شده مراقبتهای اولیه و پیشگیرانه به خوبی در میان گروههای مختلف زائران انجام شود و خدمات پیوستهای در این حوزه و حتی تغذیه و ... دراین راستا انجام شده و میشود.
رشیدیان در موضوع تغذیه اشاره و تصریح کرد: هم اکنون روزانه بالغ بر ۱۸۵ هزار و ۸۵۰ پرس غذا در آشپزخانههای مرکزی و خودپخت مکه طبخ و توزیع میشود که متناسب با ذایقه جمعیتها و گروههای مختلف است. ضمن آنکه با نظر کارشناسی و پزشکان برای بیماران و افراد دارای شرایط جسمی و بیماریهای خاص هم غذاهای رژیمی و مناسب آنان تهیه میشود.
وی ادامه داد: هم اکنون به طور معمول در وعده ناهار ۹۲ هزار و ۹۷۲ پرس و در وعده شام ۹۲ هزار و ۸۷۸ پرس پخت و توزیع میشود.
رئیس سازمان حج و زیارت عنوان کرد: دو آشپزخانه الافندیه با پخت روزانه حدود ۷۰ هزار پرس غذا و ابوجدایل با حدود ۲۰ هزارپرس طبخ عمده این غذا را انجام میدهند.
رشیدیان گفت: دو مجموعه خودپخت هم در این زمینه با ظرفیت پایین حدود ۲ هزار پرس غذا در هر وعده نسبت به طبخ غذا در کنار دو اشپزخانه بزرگ و مجهز فعال هستند.