صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تسهیلات تشویقی تنها شامل طبقات هتلی پروژه فرشته پاسارگاد می‌شود/ رعایت استانداردها شرط دریافت پروانه بهره‌برداری

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۹:۱۷
کد خبر: ۵۴۰۰۱
خبرگزاری میزان: مديركل دفتر تسهيلات و تأمین منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان اینکه در صورت وجود کاربری چندگانه در ساخت هتل فرشته پاسارگاد تسهیلات تشویقی تنها شامل طبقات هتلی آن می‌شود ،بر لزوم رعایت استاندارد جانمایی اتاق ها و ورودی هتل‌ها از جمله این هتل جهت دریافت پروانه بهره برداری تاکید کرد.
علی اصغر دادخواه در گفت‌وگو با خبرگزاری اجتماعی میزان، با تاکید بر این که بررسی تخلفات شهرسازی در ساخت هتل بر عهده شهرداری و نظام مهندسی است، اظهار کرد: اما در صورتی که در ساخت یک هتل کاربری های چندگانه در طبقات تعریف شده باشد، تسهیلات و امتیازهایی که برای هتل‌ها در نظر گرفته شده است، تنها شامل طبقات هتلی آن مجتمع می‌شود.

وی با اشاره به اخبار منتشر شده در خصوص وجود تعدادی طبقات تجاری در ساختمان هتل فرشته پاسارگاد واقع در الهیه تهران خاطرنشان کرد: بنده در این خصوص اطلاعاتی ندارم، اما در صورتی که چنین شرایطی وجود داشته باشد، مجوزها، تسهیلات و موافقت اصولی تنها شامل طبقات هتلی می‌شود.

مديركل دفتر تسهيلات و تأمین منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با بیان این که در صورتی که در ساخت هتل ها بخش‌های تجاری به کار برده شود، می تواند در درآمدزایی هتل‌ها موثر باشد، گفت: در این صورت سرمایه گذاران می‌توانند در بازپرداخت تسهیلات بانک نیز موفق باشند. بانک‌ها نیز از این روش استقبال می‌کنند زیرا بازگشت سرمایه آنها سریع تر انجام می‌شود.

وی افزود: از سوی دیگر تبدیل بخشی از طبقه اول هر هتل به تعدای اماکن تجاری برای رفع نیاز مسافران هتل ضروری است.

دادخواه با بیان این که در صورتی که طبقات تجاری بیش از حد استاندارد احداث شود، یک ساختمان دیگر هتل محسوب نمی شود و ممکن است هتل آپارتمان یا یک مجتمع تجاری به شمار رود، گفت: از سوی دیگر در نظر نگرفتن قواعد شهرسازی و تغییر کاربری بدون دریافت مجوز از مواردی است مانع از تخصیص امکانات به چنین بنایی به عنوان هتل می‌شود، بنابراین رعایت موارد مذکور ضرورری بوده و نظارت بر آن بر عهده دستگاه های مرتبط است.

مديركل دفتر تسهيلات و تأمین منابع سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور با تاکید بر لزوم رعایت استانداردها در ساخت یک هتل اعم از دسترسی به اتاق ها و شکل ورودی و لابی اظهار کرد: واحدهای استاندارد سازی سازمان میراث فرهنگی پس از بررسی تمامی استانداردها نسبت به ارائه مجوزهای لازم اقدام می کند.

دادخواه در پایان تاکید کرد: در صورتی که یک هتل استانداردهای مورد نظر سازمان را نداشته باشد، به طور  قطع پروانه بهره برداری به آن تعلق نمی‌گیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *