صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خطرهــای کاناپه گردی!

۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱:۰۶
کد خبر: ۵۳۹۷۶۳
کاناپه گردی یک شبکه اجتماعی گردشگری رایگان است که افراد با عضویت در آن می‌توانند به هر جای دنیا با قیمتی ارزان سفر کنند.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، قبول دعوت توئیتری وزیر ارتباطات از یک هموطن گنابادی به صرف آب دوغ خیار بازتاب زیادی در فضای مجازی داشت. بعد از انتشار پستی در اینستاگرام توسط آذری جهرمی که در آن اعلام کرده بود که به گناباد سفر کرده است، یکی از شهروندان گنابادی در کامنتی برای او نوشت: «حاجی اگه می‌دونستم قراره بیای گناباد می‌گفتم بیای خونه واسه ظهر یه آب دوغ خیاری چیزی می‌خوردیم.» وزیر جوان هم از این پیشنهاد استقبال کرد و در پاسخ به این شهروند نوشت: «شب هستم، آدرس لطفا.» تا اینکه شهروند گنابادی در پستی اینستاگرامی تصاویری منتشر کرد که نشان می‌داد، آذری جهرمی به خانه او رفته است. ضیافتی که در آن وزیر با آب دوغ خیار پذیرایی شده است. بسیاری از کاربران این حرکت وزیر را شبیه کاناپه گردی یا همان کوچ سرفینگ دانستند، هرچند با آن خیلی متفاوت است. احتمالا شما هم اگر اهل فضای مجازی باشید این اصطلاح را در زیر بازنشر تصویر وزیر در خانه زوج گنابادی دیده یا شنیده‌اید. امکانی که مزایا و البته خطر‌هایی برای افراد دارد.
کاناپه گردی چیست؟
کاناپه گردی یک شبکه اجتماعی گردشگری رایگان است که افراد با عضویت در آن می‌توانند به هر جای دنیا با قیمتی ارزان سفر کنند. غذا، نوشیدنی، رفت و آمد و سوغاتی برای میزبان از هزینه‌های سفر از طریق کاناپه گردی است. هم اکنون این شبکه حدود ۱۲ میلیون عضو دارد و ۲۰۰ هزار شهر در سراسر جهان را هم پوشش داده است. این اپلیکیشن به دلیل مخاطراتی که دارد و در ادامه هم به آن خواهیم پرداخت فعلا در کشور ما فیلتر شده است.
خطر‌های کاناپه گردی
باید قبول کرد که اقامت رایگان در شهر یا کشور دیگر وسوسه انگیز است، اما همیشه درباره غریبه‌ها شک و تردید‌هایی در دل همه ما به وجود می‌آید، به خصوص اگر هدف، اقامت در منزل آن شخص باشد یا غریبه‌ای قرار باشد در خانه ما اقامت کند. امکان سوءاستفاده میزبان از مهمان در این سفر‌ها بسیار بالاست. ندانستن علایق و سلایق میزبان هم می‌تواند سفر شیرین را تلخ کند. فکر کنید شما که بسیار برون‌گرا هستید در خانه یک فرد درون‌گرا مهمان باشید یا برعکس! یا اینکه مسیر طولانی را بروید و میزبان شما را سرکار گذاشته باشد. برای اینکه با بعضی از خطر‌های این پدیده جدید سفر آشنا شویم، خاطرات چند نفر را که به سبک کاناپه گردی سفر می‌کردند می‌خوانیم.
جوانی که با کاناپه گردی به شهر‌های مختلفی سفر کرده بود درباره یکی از سفرهایش می‌نویسد: «ظاهر خوبی داشت و با من هم مهربان بود به دلیل این که همسن و سال هم بودیم از کار و بارش پرسیدم و فهمیدم بیکار است، شب موقع خواب با صدایی از خواب بیدار شدم و دیدم که در حال وارسی کوله‌پشتی من است.»
خانمی اهل آلمان درباره تجربه اش از کاناپه گردی می‌نویسد: «همه چیز تا قبل از شب آخر خوب بود تا اینکه به خانه میزبان خود در اتریش پا گذاشتم. اینجا بود که شک و تردید‌های من به واقعیت بدل شد. میزبان در سایت تعریف‌های زیادی نوشته بود و قول داده بود که مهمان را به مهمانی ببرد. هرچند پس از ورود به خانه، او با زیر پیراهنی روی مبل دراز کشیده بود و سیگار دست‌پیچ می‌کشید و گفت که حوصله بیرون رفتن ندارد و بنابراین مهمانی رفتن کنسل است. پس از مدتی متوجه این رفتار او شدم و بقیه داستان را می‌توانید حدس بزنید که با بیان حرف‌های نادرست سعی داشت برنامه شوم خود را پیاده کند که موفق نشد.»
رولت روسی
شاید ارزان سفر کردن یا رایگان غذا خوردن و ماشین گرفتن برای برخی از مردم جالب باشد. هرچند این مساله مثل بازی رولت روسی گاهی شرط بندی روی مرگ و زندگی است از نظر برخی از مردم این روش تحقیرکننده و خطرناک به نظر می‌آید و حاضر نیستند، این نوع سفر را تجربه کنند. آن‌ها ترجیح می‌دهند کمتر سفر کنند، اما سفر امنی در کنار کسانی که دوستشان دارند داشته باشند.


برچسب ها: سفر ارزان

ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *