صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

لزوم پیگیری اعتبارات اطفاء حریق در جنگل‌ها از سازمان مدیریت بحران/ بیش از 50 درصد این آتش سوزی‌ها عمدی است

۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۳:۴۴
کد خبر: ۵۳۹۶۸
خبرگزاری میزان : نائب رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با ابراز تاسف از این که بیش از 50 درصد آتش سوزی در جنگل‌ها عمدی است، گفت: ضمن ریشه یابی دلایل آتش سوزی‌ها باید سازمان محیط زیست اعتبارها و نیازهایی خود در این خصوص که به سازمان مدیریت بحران برای تهیه ابزار مورد نیاز اطفاء حریق ارائه می شود را پیگیری کند.

مهرداد بائوج لاهوتی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با انتقاد نسبت به آتش سوزی جنگل ها و تکرار و تعدد آن، خاطرنشان کرد: خاموش کردن آتش در جنگل‌ها نیاز به ابزار از جمله اعتبار برای تامین این ابزارها دارد و باید پیش از وقوع این حوادث به فکر نیازها و لوازم‌ اطفاء حریق بود. همچنین منطقی است به ریشه یابی دلیل آتش سوزی‌ها پرداخت.

وی با ابراز تاسف از وفور تصرف و جنگل خواری به ویژه در جنگل های شمالی عنوان کرد: متاسفانه شاهد هستیم که آن بخش از جنگل‌ها که از تصرف سودجویان در امان می‌ماند، نیز طعمه حریق می‌شود این در حالی است که بیش از 50 درصد حریق‌ها عمدی است.

قوانیم محکمی برای برخود با متخلفان داریم

وی با بیان این که قانون محکم و واضحی در برخورد با متخلفانی که به آتش زدن یا تصرف جنگل ها دست می زنند، در وجود دارد، اظهار کرد: اما این قوانین نیاز به اجرا و نظارت بر اجرا دارد. لذا سازمان محیط زیست و سازمان جنگل ها باید در این خصوص پیگیری‌های بیشتری داشته باشد و به خوبی قوانین وضع شده را اجرایی و بر روند اجرا نظارت کنند.

عضو فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در آتش سوزی های اخیر سازمان محیط زیست و سازمان جنگل‌ها به بالگرد نیاز داشتند، گفت: هر سال سازمان مدیریت بحران اعتبار مناسبی را برای تامین ابزارآلات مورد نیاز هنگام وقوع حوادث از جمله آتش سوزی در جنگل ها دریافت می کند.

سخنگوی کمیسیون عمران در پایان تاکید کرد: سازمان های محیط زیست و جنگل ها و مراتع پیش از هر چیز باید پیگیر هزینه کرد درست اعتبارات از سازمان مدیریت بحران در این حوزه باشد و نیازهای خود را با توجه به اینکه اعتبارات آن نیز پیش بینی شده است اعلام کنند، نه اینکه بعد از وقوع حادثه تازه به این فکر بیفتند که چه کمبودهایی دارند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *