صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

جزئیات طرح نظارت بر دام در آستانه عید قربان اعلام شد

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۸:۰۱
کد خبر: ۵۳۹۶۳۹
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرکل دامپزشکی استان تهرانبا اشاره به برنامه ویژه نظارت بر دام‌ها در آستانه عید قربان گفت:در راستای ارتقای بهداشت عمومی، عملیات نظارت بر ذبح دام‌ها توسط شهروندان در دستور کار قرار دارد.

به گزارش گروه اقتصاد به نقل از اداره کل دامپزشکی استان تهران، ولی‌الله واعظی اظهار کرد: این برنامه با همکاری سازمان میادین شهرداری تهران، سازمان جهاد کشاورزی استان و صنف مجموعه تهیه کنندگان گوشت و دام زنده در استان تهران عملیاتی می‌شود.

وی با یادآوری اینکه سال گذشته نزدیک به ۴۰ هزار راس دام تحت عملیات نظارت بهداشتی اداره کل قرار گرفت، وی اضافه کرد: این نظارت‌ها منجربه بیش از ۲ هزار مورد ضبط آلایش‌های خوراکی دام، بیش از ۱۰۰ مورد لاشه ضبطی و ۳۰۰ مورد اصلاح لاشه شد.

واعظی تصریح کرد: امسال پیش‌بینی می‌کنیم که بیش از ۳۰ هزار راس دام را تحت عملیات نظارت بهداشتی خود قرار دهیم که این مهماز طریق نیرو‌های فنی بهداشتی با همکاری بخش خصوصی و در بیش از ۴۰ جایگاه شهر تهران انجام می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: به منظور نظارت هرچه بهتر بر نحوه ذبح دام و رعایت موارد بهداشتی، ۳۷ اکیپ سیار از روز عرفه تا پایان عید قربان از ساعت ۶ صبح تا ۷ شب در سطح استان حضور دارند. علاوه‌بر اکیپ‌های سیار، ۱۴۰دکتر دامپزشک، ۱۱۵ بازرس گوشت و ۸۹ ناظر ذبح شرعی در جایگاه‌های عرضه دام زنده حضور دارند.

مدیر کل دامپزشکی استان تهران ادامه داد: دامپزشکان مستقر در جایگاه‌ها کلیه دام‌های خریداری شده را قبل از کشتار و در حین کشتار نظارت بهداشتی می‌کنند. همچنین همزمان با استقرار نیرو‌های دامپزشک، روحانیون نیز در جایگاه مخصوص مستقر می‌شوند تا برعملیات کشتار دام نظارت شرعی نمایند.

این مقام مسئول گفت: خوشبختانه تا کنون موردی از بیماری تب کریمه کنگو در استان تهران مشاهده نشده است و از شهروندان می‌خواهیم برای جلوگیری از انتشار این بیماری گوشت کشتار شده (قربانی) خود را به مدت ۲۴ الی ۴۸ ساعت در دمای یخچال نگهداری کنند تا طی مراحل سرد شدن لاشه عامل بیماری از بین برود.

وی از تمامی شهروندان و مردم درخواست کرد که در روز‌های مبارک عرفه و عید قربان، دام‌های ذبح شده را در مراکزی که از سوی اداره کل دامپزشکی و شهرداری اعلام می‌شود، خریداری کرده و ذبح نمایند.

مراکز عرضه دام در استان تهران و شهر تهران را در ایجا مشاهده کنید.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *