صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

با شفاف سازی جلوی رانت‌ها را گرفتیم/ایجاد سامانه کمیسیون ماده ۷ با مخالفت‌های زیادی همراه بود

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۱۱:۳۷
کد خبر: ۵۳۹۴۱۲
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر گفت: اعضای کمیسیون محیط زیست در تلاش هستند تا با شفاف سازی جلوی رانت را بگیرند.

به گزارش خبرنگار گروه جامعه ، زهرا صدراعظم نوری، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران، در نشست خبری اظهار داشت: کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر یکی از کمیسیون‌های فعال شورا است که در طی یکسال گذشته حدود ۹۴ جلسه برگزار و ۸۶۰ نفر را به این جلسات دعوت کرده است.

نوری ادامه داد: در این جلسات ۱۱۰ موضوع بررسی شده که ۳۹ مورد آن طرح و لایحه بوده است.

وی افزود: یکی از توافقات اعضای کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر این است که اعضای کمیسیون نسبت به تمام موضوعات مطروحه در صحن اطلاع کافی داشته باشد تا بتوانیم در برخورد با آن‌ها مسئولانه رفتار کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کمیسیون سلامت، محیط زیست، خدمات شهری دارای ۴ کمیته سلامت، کمیته محیط زیست، کمیته صیانت و حفاظت از باغات و فضای سبز و کمیته ایمنی و مدیریت بحران است.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورا با بیان اینکه بنای کمیسیون، شفاف سازی در تمامی موضوعات و مسائل است، گفت: قصد ما این است تا از این طریق شفاف سازی جلوی رانت‌های احتمالی گرفته شود.

نوری ادامه داد: در راستای شفاف سازی و جلوگیری از رانت بازی تلاش کرده ایم تا سامانه‌های برخط داشته باشیم.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: از مهمترین سامانه‌هایی که ما روی آن تمرکز و کار داشتیم سامانه کمیسیون ماده ۷ بود که بر مبنای حفظ و گسترش فضای سبز و باغات ایجاد شد.

وی تصریح کرد: در این سامانه کلیه پلاک‌هایی که قصد تخریب و نوسازی دارند باید از کمیسیون ماده ۷ مناطق استعلام بگیرند و پرونده برای آن‌ها تشکیل شود.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورا با اشاره به اینکه امروز کلیه پرونده‌ها باید حتما از کمیسیون ماده ۷ استعلام بگیرند، تاکید کرد: با سامانه کمیسیون ماده ۷ و راه اندازی آن به شدت مخالفت شد و سعی داشتند تا مانع استعلام کمیسیون ماده ۷ شوند.

وی در ادامه بیان داشت: سامانه بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری مربوط به صنایع و مشاعل مزاحم، سامانه دیگری است که پیگیری کردیم و امروز کلیه پرونده‌های بند ۲۰ ماده ۵۵ شهرداری دارای پرونده هستند.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران افزود: در حوزه پسماند ۴ سامانه را پیگیری و عملیاتی کردیم. سامانه ثبت توزین، سامانه ثبت عملکرد پیمانکاران، سامانه مدیریت ناوگان خودرویی و سامانه مدیریت کارگری ۴ سامانه حوزه پسماند هستند.

صدراعظم نوری با بیان اینکه در حوزه خدمات شهری حدود ۱۵ هزار و در فضای سبز حدود ۱۸ هزار نفر نیروی کار فعال داریم اظهار داشت: در سامانه مدیریت کارگری تمام کارگران فعال در این حوزه اطلاعات خود را ثبت می‌کنند و روزانه با اثر انگشت حضور خود را اعلام می‌کنند.

وی افزود: بخشی از این سامانه مدیریت کارگری فعال شده و در آینده نزدیک تکمیل می‌شود.

نوری در ادامه گفت: سامانه‌ی دیگری که پیگیری کردیم برای پایش و شناسایی کلیه ساختمان‌های شهر تهران از لحاظ ایمنی در برابر خطر بود.

وی گفت: شهرداری را ملزم کرده ایم تا در رابطه با ایمنی ساختمان‌ها سامانه برخطی را ایجاد کند.

نوری در پاسخ به سوال خبرنگار میزان در رابطه با افزایش ۱۳ درصدی تماس با سامانه ۱۸۸۸ شهرداری در حوزه خدمات شهری در یکسال گذشته گفت: افزایش تماس نشانه افزایش مشکل نیست بلکه به خاطر اعتماد شهروندان به این سامانه است.

نوری ادامه داد: شهروندان تهرانی به خاطر اینکه به این سامانه اعتماد دارند و بازخورد مثبت آن را دیده اند بیشتر با این سامانه تماس می‌گیرند.

وی افزود: البته افزایش تماس گاهی نیز به خاطر عدم پیگیری مشکلات شهروندان و یا کاهش کیفیت خدمات رسانی شهری است.

نوری در رابطه با وضعیت ساختمان‌های ناایمن گفت: توجه به ساختمان‌های ناایمن موضوعی نیست که متوقف شده باشد.

رئیس کمیسیون محیط زیست شورا افزود: رسیدگی به وضعیت ساختمان‌های ناایمن از موضوعاتی است که در دستور همیشگی سازمان اتش نشانی قرار دارد.

وی ادامه داد: آتش نشانی تاکنون ۲۲ هزار ساختمان ناایمن را شناسایی کرده که ۴۳۰ ساختمان بسیار پر خطر است که ساختمان‌های دولتی اداری مسکونی بهداشتی آموزشی از جمله آن‌ها هستند.

وی افزود: ۵۰ ساختمان از این تعداد اقدام به ایمن سازی کرده اند و در سطح قابل قبولی ایمن سازی انجام شده است.

نوری تاکید کرد: موضوع رسیدگی ساختمان‌های ناایمن به صورت مستمر توسط اتش نشانی و کمیته‌های مربوطه پیگیری می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *