صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

دارابی: ۸۷ نفر از صاحب‌نظران و اساتید به داوری و بررسی آثار خواهند پرداخت/ توجه ویژه جشنواره امسال به پژوهش

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳:۵۴
کد خبر: ۵۳۹۲۵۲
دسته بندی‌: فرهنگی ، عمومی
معاون امور استان‌های صدا و سیما گفت: بیست و دومین جشنواره تولیدات استان‌ها از ٢٥ تا ٢٧ در استان خراسان شمالی برگزار خواهد شد. این جشنواره عموما در استان‏ها برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی آثار تولیدی به معرفی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها، همچنین دستاورد‌ها و توسعه اقتصادی استان‌ها در حوزه‌های گوناگون بپردازد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، نشست خبری بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان ها با حضور علی دارابی معاون امور استان‌ها و روئسای کمیسیون‌های شش گانه این جشنواره با تبیین اهداف و رویکرد‌های جشنواره و شعار این دوره  که «توسعه پایدار و رونق تولید» است صبح امروز در ساختمان امور استان های صدا و سیما برگزار شد.

علی دارابی معاون امور استان‌های صدا و سیما در ابتدای این نشست خبری گفت: بیست و دومین جشنواره تولیدات استان‌ها از ٢٥ تا ٢٧ در استان خراسان شمالی برگزار خواهد شد. این جشنواره عموما در استان‏ها برگزار می‌شود تا علاوه بر معرفی آثار تولیدی به معرفی ظرفیت‌ها، پتانسیل‌ها، همچنین دستاورد‌ها و توسعه اقتصادی استان‌ها در حوزه‌های گوناگون بپردازد.

دارابی ابراز کرد: بیست و دومین جشنواره تولیدات مراکز استان‌ها در کنار برنامه‌های فرهنگی هر استان ارائه خواهد شد، زیرا چنین رخداد فرهنگی می‌تواند تاثیر بسزایی در کسب و کار‌ها و اقتصاد استان‏ها بگذارد و این مهم طی جشنواره‌های گذشته دیده شده است.

وی با اشاره به مستندات ارسال شده برای شرکت در جشنواره اظهار کرد: حدود ۸۷ نفر از صاحب‌نظران و اساتید به داوری و بررسی آثار خواهند پرداخت. حدود ۹۲٩۷ اثر به دبیرخانه جشنواره و هیئت بررسی و انتخاب ارسال شده که از این میان ١٧٤٢ اثر انتخاب و به دور نهایی راه یافته اند.

معاون امور استان‌ها تصریح کرد: حدود ۱۴۶ اثر در حوزه سیما، ٤٥٤ اثر در حوزه صدا، ٢٤٧ اثر فضای مجازی، ٥٣٠ اثر در حوزه خبر، ٢٦٨ شعر و موسیقی همچنین ٩٧ اثر در حوزه پژوهش و تحقیقات به جشنواره راه یافته است که از این میان تنها ٢٦٠ اثر برنده خواهند شد و به آنان جایزه، دیپلم افتخار، لوح سپاس، تندیس و هدایای نقدی تعلق خواهد گرفت.

وی با اشاره به ملاک انتخاب استان‌ها برای برگزاری جشنواره ابراز کرد زیرساخت‌های استان‌ها همچنین امکانات راه و ترابری و اعلام آمادگی که عموماً از سوی استانداری هر استان اعلام می‌شود، ملاک اصلی انتخاب استان‌ها در جشنواره‌ها خواهد بود. استان اردبیل استان برگزیده برای برگزاری جشنواره در سال آینده خواهد بود.

دارابی بیان کرد: پدیده دیگر جشنواره بیست و دوم تولیدات مراکز استان‌ها حضور جدی رادیو نما بوده از سوی دیگر توجه و پرداختن به موضوعاتی مهم، چون منابع طبیعی و محیط زیست، سلامت، اقتصاد مقاومتی از اهمیت ویژه‌ای نیز برخوردار است. انعکاس رویداد‌ها و رخداد‌های همچون سیل اخیر موضوع و سوژه‌های جذاب است که در کمیسیون تخصصی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، با این همه کیفیت آثار راه یافته به کمیته داوری امسال نسبت به سال گذشته از اهمیت بالاتری برخوردار بوده است.

وی اظهار کرد: یکی دیگر از رویکرد‌های امسال جشنواره توجه ویژه به پژوهش است این امر با توجه به بودجه‌های ضعیفی که در این حوزه اختصاص داده شده گامی مناسب و رویکردی تامل‌برانگیز است.

وی در خصوص بودجه و هزینه‌های برگزاری جشنواره اظهار کرد: هزینه‌های در نظر گرفته شده از سوی صدا و سیما  هزینه‌های کمی است و بیشتر بودجه از سوی استانداری‌ها تامین خواهد شد، این هزینه‌ها عموماً شامل اسکان و ایاب و ذهاب خواهد بود.

وی به سایر برنامه‌های برگزارشده اشاره و اظهار کرد: برنامه‌های دوره های گذشته تولیدات مراکز استان‌ها  خصوصا در مرکز سیستان تجربه‌های خوبی را برای برنامه‌هایی از این دست به جای گذاشته اند. در برنامه‌‌ای به عنوان «شنبل و شاهی» که از شبکه هامون پخش می‌شود توانسته مخاطب فراوانی را در خارج از مرز‌ها و کشور پاکستان به خود جذب کند این امر باعٽ اعلام امادگی سیمای کشور پاکستان برای کمک به تداوم برنامه یاد شده ایجاد کرده است.

دارابی با اشاره به کمیسیون‌هایی که آثارشان در جشنواره شرکت کرده است اعلام کرد: کمیسیون‌های فعال که آثارشان به کمیته ارزیابی و داوری جشنواره راه یافته شش کمیسیون بوده که خبر، موسیقی، شعر، پژوهش، صدا، سیما و فضای مجازی را شامل می شود.

وی خاطرنشان کرد: تمام سیاست‌های ما تمرکز زدایی از پایتخت و توجه به استان‌های محروم است، همچنین امسال بخش اصلی که به صورت جدی پیگیری خواهد شد حوزه کودک و خردسالان است.

انتهای پیام /



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *