تاثیر افکار سفید برتر پنداری در جامعه آمریکا/تیراندازی جمعی؛ حقیقتی در زندگی آمریکایی
به گزارش گروه بین الملل ؛ طی کمتر از یک شبانهروز در آمریکا ۳ تیراندازی جمعی در ایالتهای تگزاس و اوهایو به وقوع پیوست که در پی این حوادث حدود ۴۰ نفر جان خود را از دست داده و دهها نفر دیگر نیز مجروح شدند.
تیراندازی ایالت تگزاس از سوی فردی با افکار سفید برتر پنداری صورت گرفت؛ فردی که از اقدام عامل حمله تروریستی کرایست چرچ نیوزیلند نیز حمایت کرده بود.
در پی این اقدام، بسیاری در آمریکا انگشت اتهام را به سمت ترامپ نشانه رفته و اقدامات وی را دلیل اینگونه حوادث توصیف کردند. چندین نفر از نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا نیز ترامپ را مورد انتقاد قرار داده و گفتهاند که رویکردهای نژادپرستانه و حمایت وی از سفید برتر پندارها، عامل این تیراندازیهای جمعی است.
اما تنها دموکراتها ترامپ را عامل این حوادث در آمریکا نمیبینند و بسیاری از مردم این کشور به خصوص کاربران رسانههای اجتماعی، رئیس جمهور آمریکا را هدف حملات لفظی و انتقادات گسترده قرار دادند.
بیشتر بخوانید: سایه وحشت بر سر شهرهای آمریکا در پی تیراندازی مرگبار تگزاس
صرفنظر از این انتقادات، نگاهی به کارنامه سیاسی و کاری دونالد ترامپ نیز مؤید این حقیقت است که اقدامات نژادپرستانه او و حمایتش از برخی افراد و گروههای نژاد پرست، در بروز اینگونه حوادث خشونتبار در آمریکا بی تأثیر نبوده است.
به عنوان مثال ترامپ سال ۲۰۱۸ در حادثه شارلوتسویل نیز از سفیدبرتر پندارها حمایت کرد، او بارها مهاجران از کشورهای آفریقایی تبار را هدف اظهارات نژادپرستانه و تحقیرآمیز خود قرار داده و اخیرا نیز نمایندگان کنگره را هدف حملات لفظی خود قرار داده است.
«ساوث چاینا مورنینگ پست» در یادداشتی به قلم «رابرت دنالی» به این موضوع پرداخته و مینویسد: تیراندازیهای جمعی به حقیقتی در زندگی آمریکایی تبدیل شده است، مانند نفرتهای دونالد ترامپ.
رابرت دنالی میگوید: سیاستهای آمریکا آلوده به نفرت و کینههایی شده که ترامپ را به کاخ سفید آوردهاند.
بیشتر بخوانید: یک فعال توییتری: ترامپ یک احمق است و دنیا هم این را میداند!
در بخش دیگری از این یادداشت به برخی سیاستهای ترامپ اشاره شده و چنین آمده است: روایتهای ترامپ علیه چین، علیه مهاجران و دیگر موضوعات همچنان در حال شدت گرفتن هستند و با وجود اینکه تیراندازی جمعی اخیر از سوی یک فرد ضد_مهاجر صورت گرفته، اما ترامپ این تیراندازی را به افراد بابیماریهای روانی نسبت میدهد.
این گزارش میگوید: ترامپ این سؤال کاملا منطقی که «چه تعداد آمریکایی دیگر باید کشته شوند تا کنگره در زمینه کنترل تسلیحات اقدام کند؟» را نادیده میگیرد و به طور همزمان، انجمن ملی سلاح آمریکا (ان. آر. ای) پا را از این نیز فراتر گذاشته و این استدلال نامعقول را مطرح میکند که اگر افراد بیشتری مسلح شوند تمامی آمریکاییها امنیت بیشتری خواهند داشت!