صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تولید جنینی با ترکیب انسان و میمون

۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۷:۳۰
کد خبر: ۵۳۸۸۱۹
محققان اسپانیایی اعلام کردند که اولین جنین ترکیبی انسان و میمون را در محیط آزمایشگاهی در چین تولید کرده‌اند.

به گزارش گروه فضای مجازی،به گزارش روزنامه ایندیپندنت، هدف محققان از این آزمایش استفاده از حیوانات برای تولید ارگان‌ها به منظور استفاده در پیوند‌های نجات بخش اعضا به بدن انسان است. این محققان همچنین متعهد شدند که آزمایش‌های خود را با استفاده از پریمات‌ها (نخستی ها) ادامه دهند.

آن‌ها اعلام کردند که سلول‌های بنیادی انسان را که قادر به تولید هر نوع بافتی هستند، به جنین میمون تزریق کرده‌اند. اما این آزمایش قبل از اینکه جنین به اندازه متولد شدن بزرگ شود، متوقف شد.

محققانی که این آزمایش را انجام می‌دهند، اسپانیایی هستند، ولی برای دور زدن ممنوعیتی که در اسپانیا در زمینه انجام چنین مواردی وجود دارد، این آزمایش را در چین عملی کردند. آن‌ها خاطر نشان کردند که امکان تولد جنین هیبرید انسان و میمون بطور بالقوه وجود دارد. این جنین برای اولین بار به منظور غیر فعال کردن ژن‌هایی که رشد ارگان را کنترل می‌کنند، اصلاح شده است.

با این حال نگرانی‌های اخلاقی هم در طول این آزمایش مطرح شد که تا حدی به دلیل ترس از مهاجرت سلول‌های بنیادی انسان به مغز است.

«آنجل رایا» از مرکز پزشکی ترمیمی بارسلونا گفت: آزمایشاتی که بر روی ارگانیسم‌های دارای سلول از دو گونه انجام می‌شود، با «موانع اخلاقی» روبرو هستند.

اگر سلول‌های بنیادی فرار کنند و سلول‌های عصبی انسان را در مغز حیوان ایجاد کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟ و اگر این سلول‌های بنیادی به سلول‌های اسپرم تبدیل شوند چه اتفاقی می‌افتد؟

اما «استرلا نونز»، از دانشگاه کاتولیک مورسیا (UCAM) و همکار پروژه، گفت: سازوکار‌هایی به کار گرفته شده است که اگر سلول‌های انسانی به مغز مهاجرت کنند، خود ویران می‌شوند.
وی افزود: نتایج بسیار امیدوار کننده هستند.

دکتر رایا گفت: محققان به طور سنتی «خط قرمز» را در رشد جنین ۱۴ روزه تعیین کرده‌اند که برای تکامل سیستم عصبی مرکزی انسان در جنین آنقدر طولانی نیست و تمام جنین‌ها قبل از آن زمان از بین می‌روند.

«خوان کارلوس ایزپیسوا» که اولین هیبرید خوک انسان در جهان را در سال ۲۰۱۷ ایجاد کرد و آخرین آزمایش را بر عهده داشت، گفت: ما اکنون نه تنها تلاش می‌کنیم که به جلو حرکت کنیم و به آزمایش با سلول‌های انسانی و جوندگان و خوک‌ها ادامه دهیم، بلکه به تحقیقات خود با استفاده از پریمات‌های غیر انسانی ادامه می‌دهیم.

 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *