صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

قرآن باید معیار زندگی ما شود

۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۵۲:۲۶
کد خبر: ۵۳۸۷۲
دسته بندی‌: مجله حقوقی ، عمومی
خبرگزاری میزان: رئیس دستگاه قضا در همایش روحانیت و قرآن در دستگاه قضا با اشاره به اینکه باید با قرآن انس بگیریم گفت :قران باید معیار زندگی ما قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار حقوقی قضایی ، آیت الله آملی لاریجانی طی سخنانی در همایش روحانیت و قرآن در دستگاه قضا گفت: باید به قرآن بنگریم و ببینیم که متکلم قرآن کیست.

وی افزود: ما باید در کنار وظایف و شغلی که داریم و آنچه در زندگی ما را مشغول می کند، چیزی داشته باشیم که غفلت های ما را بپوشاند. اگر می خواهیم با قرآن رفیق شویم و از آن استفاده کنیم باید انس با حق داشته باشیم و راهش هم این است که غفلت را از میان برداریم.

آیت الله آملی لاریجانی گفت: اگر یک ُدر گرانبها یا یک الماس جلوی چشم‌مان بود، همینطور به آن نگاه می‌کردیم؟ رفع غفلت مثل شناگری است و نیاز به کار دارد و ما باید چیزی داشته باشیم که غفلت ها را بزداید. 

وی با اشاره به توحید موجود در نهج البلاغه گفت :نهج البلاغه همه توحید است  و حضرت علی بگونه ای خدا را توصیف میکند که گویی حق را روبروی تو گذاشته است و توصیف قرآن در باره حق این است که می گوید قرآن کلام حق است .

رئیس قوه قضاییه با اشاره به تعابیر قرآنی درباره خداوند گفت: ما در حجاب از حقیقتی که می درخشد هستیم و از آن بعید هستیم، زندگی با انس با حق معنا پیدا می کند و در این راه اگر بر گردیم و به حال خودمان نگاه کنیم آه از نهاد ما بر می خیزد .

آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه ما باید فکر کنیم و ببینیم که چه بر سر خود آورده ایم و چقدر از حقیقت دوریم. شما اگر مفسر عظیم قرآن باشید اما انس با حق  در شما وجود نداشته باشد، همه تلاش شما در این مورد بی معنا است، گفت:‌ اگر می‌خواهیم با قرآن رفیق شویم و از آن استفاده کنیم باید انس با حق داشته باشیم و راهش هم این است که غفلت را برداریم. 

آیت الله آملی لاریجانی با اشاره به اینکه قرآن ناصح مطلقی است که فریبی در آن نیست، گفت: اگر با قرآن رفیق شویم و با آن انس بگیریم آن وقت آیاتش بر ما اثر می گذارد. اگر انسان با خدا انس گرفت آنوقت کلام خدا برایش تجلی پیدا کرده و  عزیز می شود.

رییس دستگاه قضا با بیان اینکه اشکال از آنجاست که قرآن در زندگی با ما عجین نیست و در زندگی و نشست و برخاست ما دیده نمی شود، تصریح کرد: من فکر می‌کنم مشکل ما یقین است. اگر به آیات قرآنی یقین داشته باشیم، آن وقت است که انسان متذکر می‌شود. 

وی در پایان گفت:‌ باید قرار بگذاریم بطور مداوم قرآن تلاوت کنیم و زمانی برای حضور در محضر قرآن در نظر بگیریم.  باید در خدمت قرآن باشیم؛ با قرآن انس بگیریم و به مبدا آن توجه کنیم.
انتهای پیام /


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *