هشدار جدی به کاربران؛ برنامه "وام ایران" را نصب نکنید
سرهنگ خسروئی افزود: شاکی با نصب برنامه، درخواست وام کرده و همه مدارک خواسته شده از جمله اطلاعات کارت بانکی را نیز ارسال کرده و منتظر پرداخت وام توسط گردانندگان برنامه مذکور میماند. در این مدت نیز مبالغی از حسابهای ناشناس به حساب وی واریز و سپس خارج میشدند.
این مقام انتظامی بیان داشت: شاکی در ادامه اظهاراتش اذعان داشت پس از مدتها علیرغم تماسهای فراوان نه تنها از پرداخت وام خبری نشد، بلکه با تماسهای بسیاری از افراد مختلف مواجه شدم که مدعی بودند بنده از حساب آنها کلاهبرداری کردم و عنوان کردند که با مراجعه به بانک مشخصات حساب من را به عنوان کلاهبردار دریافت کردهاند.
این مقام مسئول بیان کرد: مجرمان سایبری در این شیوه با دریافت اطلاعات بانکی شاکی، مبالغی را که از جاهای دیگر کلاهبرداری کردهاند به حساب وی منتقل کرده و سپس خارج میکردند. کلاهبرداران با این تصور که روند شناسایی خود را پیچیدهتر کرده و هرگز شناسایی نمیشوند از این شیوه استفاده کرده و از اعتماد شهروندان کلاهبرداری سوءاستفاده میکنند.
سرهنگ خسرویی گفت: با توجه به مشکلات اقتصادی که در ماههای گذشته برای شهروندان پیش آمده، بسیاری از مردم به دنبال وام برای حل مشکلات خود هستند که با مراجعه به بانکها و مشاهده شرایط بانکها برای اخذ تسهیلات، به ناچار برای دریافت وام، اقدام به جستجو در سایتها و شبکههای اجتماعی میکنند. کلاهبرداران نیز از این موضوع آگاه بوده و با ترفندهای مختلف شهروندان را در دام خود گرفتار میکنند.