صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

خدمت سوسک‌ها به علم! / حیواناتی که مجبور شدند گرد و غبار ماه را نوش جان کنند!

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۰:۵۸
کد خبر: ۵۳۷۷۱۳
دانشمندان ۵۰ سال قبل نمونه‌هایی که در ماموریت آپولو ۱۱ از ماه به زمین آورده شد را روی حیوانات آزمایش کردند و حتی گرد و غبار ماه را به سوسک‌ها نیز خوراندند!

به گزارش گروه فضای مجازی ، دانشمندان ناسا ۵۰ سال پیش آزمایشی عجیب و غریب انجام دادند و طی آن گرد و غبار ماه را به سوسک‌های آلمانی خوراندند!

اما به گفته جودیت هایز، رئیس بخش تحقیقات زیست پزشکی و علوم زیست محیطی ناسا، آزمایش به همین جا ختم نشد. نیل آرمسترانگ و باز آلدرین در ماموریت آپولو ۱۱ نمونه‌هایی از سطح ماه را به زمین آوردند. دانشمندان برای اطمینان از ایمن بودن ذخیره کردن نمونه‌های ماه روی زمین، دانشمندان ناچار شدند آزمایش‌هایی انجام دهند.

در همین راستا آرمسترانگ و آلدرین پس از بازگشت به زمین دو هفته را در قرنطینه گذراندند. البته موش‌هایی که مواد ماه به آن‌ها تزریق شده بود نیز قرنطینه شدند. هدف آن بود که مشخص شود موش‌ها چه عکس العملی نشان می‌دهند.

علاوه بر آن ناسا آزمایشاتی را روی گونه‌های دیگر نیز انجام داد، از جمله بلدرچین ژاپنی، میگوی سیاه و صدف نیز آزمایش شدند. در کنار آن‌ها روی سوسک‌ها نیز آزمایشی انجام شد.

گردوخاک ماه به موش‌ها و بلدرچین‌های ژاپنی تزریق شد. برای آبزیان این ماده با آب ترکیب شد. همچنین گردو خاک ماه با غذای حشرات ترکیب شد.

صدف‌ها تنها موجوداتی بودند که در این تحقیقات از بین رفتند.

ناسا حتی با وزارت کشاورزی آمریکا همکاری کرد تا مشخص شود آیا گیاهان واکنشی منفی نسبت به گردوخاک ماه دارند یا خیر. تحقیقات نشان داد دانه‌های گیاهان در خاک ماه رشد می‌کند. آن‌ها به طور دقیق گوجه فرنگی، پیاز، کلم و تنباکو را آزمایش کردند.

در هر حال تحقیقات آن‌ها هیچ نشانی از رشد میکروب در نمونه‌های خاک ماه نداشت. در فضانوردان نیز نشانه‌ای از بیماری‌های عفونی دیده نشد.

اما پس از ماموریت آپولو ۱۴ در سال ۱۹۷۱ میلادی ناسا آزمایش روی حیوانات و حشرات و همچنین فرایند قرنطینه فضانوردان را متوقف کرد.

 

منبع: مهر

 

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *