فروش زولبیا و بامیه در آهنگری و کبابیها/ نظارت هر 10 روز یکبار انجام میشود
خبرگزاری میزان: رییس اتحادیه قنادان با گلایه از وضعیت غیر بهداشتی برخی تولید کنندگان زولبیا و بامیه در ماه رمضان، گفت: متاسفانه از آهنگری تا کبابپزی همه تولیدکننده زولبیا و بامیه میشوند.
وی ادامه داد: از آهنگری تا کباب پزی، بسیاری از واحدهایی که هیچ جواز کسبی مربوط به قنادی را ندارند و بدون تسلط و کارایی لازم در محیطهای ناسالم و غیربهداشتی و با حداقل امکانات اقدام به تولید زولبیا و بامیه می کنند.
به گفته بهرهمند، اخیرا این معضل، یکی از مهمترین مشکلات قنادیها در ماه رمضان است و متاسفانه تا این واحدها شناسایی شوند یک ماه رمضان به پایان رسیده و این واحدها جمع شده اند.
وی بیان کرد: به دلیل غیر بهداشتی بودن این محصولات، سلامت مردم در خطر است و باید اطلاع رسانی شود تا مردم به غیر قنادی های دارای جواز کسب از واحدهای صنفی دیگر زولبیا و بامیه خریداری نکنند.
وی با بیان اینکه بازرسان اتحادیه نظارت کافی دارند اما ماموران وزارت بهداشت باید نظارت جدی تری داشته باشند، افزود: تمام واحدهای صنفی هر 10 روز یکبار توسط بازرسان اتحادیه بازدید می شوند اما در طول ماه رمضان به ویژه واحدهایی که زولبیا بامیه تولید می کنند باید مورد نظارت جدی وزارت بهداشت نیز قرار گیرند.
نظرات بینندگان
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *