صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

فرار سریالی شاهزاده‌های زن عربی/العربی: شاهزاده‌های زن زندگی در قصر را رها کرده و می‌گریزند

۰۸ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۳۷۵۰۰
رسانه عرب زبان العربی به بررسی تاریخچه فرار زنان و دختران خاندان های سلطنتی پادشاهی های عرب پرداخته و می نویسد آنان زندگی در قصر را رها می کنند و از کشور می گریزند.
 به گزارش گروه بین الملل ؛ پادشاهی‌های نفتی حاشیه خلیج فارس در سال‌های اخیر با بحران فرار دختران و زنان از کشورهایشان به دلیل شرایط دشوار زندگی زنان در این کشور‌ها مواجه بوده‎اند اما آن چه این موضوع را بیش از پیش پر رنگ کرده و آن را تا مرز تنش‌های سیاسی جدی میان پادشاهی‌های عربی و متحدان اروپایی‎شان می‌کشد، فرار زنان و دختران خانواده‌های سلطنتی است که با دست کشیدن از قدرت و ثروت به سایر کشور‌های جهان پناهنده می‌شوند.

العربی در گزارشی ضمن تاکید بر این که تاریخ عرب مملو از فرار شاهزادگان خانمی است که با رها کردن ثروت و قدرت و زندگی در کاخ‌های بزرگ، آزادی را انتخاب کرده‎اند، به موارد اخیر این پدیده اشاره کرده است.

فرار «هیا بنت حسین» دختر «ملک حسین» پادشاه اردن و همسر «محمد بن راشد آل مکتوم» امیر دبی که فارغ التحصیل دانشگاه «آکسفورد» است، و پناهندگی سیاسی وی در آلمان به همراه دختر ۱۱ ساله و پسر ۷ ساله‎اش آخرین این موارد است که بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها داشت. این موضوع سبب بروز تنش‌های دیپلماتیکی میان امارات و آلمان شد.
 
 
 

خواهر پادشاه اردن که در سال ۲۰۰۴ با شیخ محمد ازدواج کرده بود، در این مورد گفت از آن جایی که می‌دانستم دولت امارات از من برای گرفتن طلاق حمایت کند و برلین نیز مرا به اجبار وادار به ترک کشور نمی‌کند، تصمیم گرفتم به آلمان فرار کنم.
 

فرار ۲ دختر «محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دبی با نام‌های «لطیفه» و «شمسه» نیز از دیگر مواردی است که به شدت رسانه‌ای شد. لطیفه که در فوریه ۲۰۱۸ همراه دوست فنلاندی خود برای فرار از امارات اقدام کرده بود، در نهایت به زور به خانه بازگردانده شد.

در ویدئوی ۳۹ دقیقه‌ای که از این شاهزاده اماراتی در پی بازگشت اجباری‎اش به کشور منتشر شد، وی از بدرفتاری‌های پدرش با وی و خواهرانش و تشدید نظارت‌های امنیتی در پی نخستین تلاش برای فرار در سال ۲۰۰۰ سخن گفته بود.

وی همچنین از برخورد‌های سختگیرانه و غیرانسانی خانواده‎اش با خواهر بزرگترش شمسه در پی فرار ناکام پرده برداشته و گفته بود وی سال‌ها در اتاقش زندانی و مجبور به مصرف دارو‌های مخدر شده است.
 
 

او با انتشار این ویدئو که پیش از دستگیری اش ضبط شده بود، از جامعه جهانی برای نجات جانش درخواست کمک کرده بود.

«سالمه بنت سعید» دختر سلطان عمان دیگر شاهزاده عربی بود که یک قرن پیش در سن ۲۲ سالگی در پی تهدید برادرش به قتل وی به آلمان گریخت.
 
وی داستان زندگی خود را در کتابی با نام "خاطرات یک شاهزاده عرب" با نام مستعار منتشر کرد. وی بار‌ها برای بازگشت به کشورش تلاش کرد که همگی ناکام ماندند.
 
 
 

«مریم بن عبدالله آل خلیفه» دخترعموی «شیخ حمد بن عیسی آل خلیفه» امیر بحرین که در ۱۸ سالگی با فرار به آمریکا موجب بروز تنش‌هایی میان آمریکا و بحرین شد، در سال ۱۹۹۹ پناهندگی سیاسی آمریکا را اخذ کرد. خانواده‎اش اعلام کرده بودند که فردی را برای به قتل رساندن وی استخدام کرده‎اند.
 

«مشاعل بنت فهد آل سعود» نوه «محمد بن عبدالعزیز آل سعود» در جده در سال ۱۹۷۷ با اصابت گلوله‌ای به سرش به قتل رسید.
 
 
 
داستان زندگی وی در سال ۱۹۸۰ توسط خبرنگار ایندیپندنت به چاپ رسید. این شاهزاده عرب که در سنین کودکی مجبور به ازدواج با یکی از عموزاده هایش شده بود، به دلیل مخالفت خانواده‎اش با طلاق تصمیم گرفت به آمریکا فرار کند. اما مقامات فرودگاه با گزارش فرار این دختر ۱۹ ساله سبب قتل صدور دستور قتل وی در پارکینگ فرودگاه بدون محاکمه شد.

انتهای پیام/


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *