صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

امور تنظیم بازار به متولی اصلی خود بازگشت

۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۱:۳۳:۰۱
کد خبر: ۵۳۷۲۸۸
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
یک کارشناس کشاورزی گفت: برای پیشرفت در بخش کشاورزی و رونق تولید محصولات آن سه اصل نیاز است که در ایران هر سه مورد وجود دارد و دولت باید از کشاورزان در راستای استفاده از این توانمندی‌ها حمایت کند.

اسماعیل شهبازی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص وظایف اصلی بخش کشاورزی اظهار کرد: بخش کشاورزی در هر کشوری سه وظیفه اصلی تحقیق، آموزش و تولید را بر عهده دارد که وزارت جهاد کشاورزی در ایران نیز این وظایف را بر عهده دارد و از سال 91 برخی امور دیگر به وظایف این وزارتخانه اضافه شد.

وی در ادامه افزود: از سال ۹۱ تا اوایل هفته گذشته که وظایف امور سیاست گذاری و تنظیم بازار نیز بر عهده وزارت جهاد قرار گرفته بود، گستردگی فعالیت این وزارت خانه بسیار زیاد، حساس و سخت شده بود چرا که این‌ها وظایف وزارتخانه‌های بازرگانی و صنعت است.

این کارشناس کشاورزی خاطر نشان کرد: طی حدود ۷ سال که امور تنظیم بازار بر عهده وزارت جهاد بود، این وزارت خانه تمام تلاش خود را کرد که این وظیفه را به نحو احسن انجام دهد و تلاش‌های این وزارتخانه مثمر ثمر واقع شد.

شهبازی در رابطه با تاثیر بازگشت وظایف وزارت صنعت بیان کرد: بازگشت امور تنظیم بازار به وزارت صنعت شاید به صورت مستقیم بر رونق بخش کشاورزی اثر نداشته باشد، اما وزارت جهاد همواره باید در تلاش باشد تا از ظرفیت‌های این بخش استفاده مناسب کند یعنی نیرو‌هایی که در امور تنظیم بازار کار می‌کردند را به اموری دیگری در این وزارتخانه مشغول کند.

وی تصریح کرد: وزارت صنعت که امور سیاست گذاری و تنظیم بازار را به دست گرفته، باید از تحقیقات و تجربیات وزارت جهاد کشاورزی در انجام این امور استفاده کند چراکه این وزارتخانه دست آورد‌های خوبی در انجام این امور در مدت هفت سال داشت.

این کارشناس کشاورزی عنوان کرد: برای پیشبرد اهداف کشاورزی در هر کشوری سه ضلع، نیروی کار، زمین مناسب و آب وهوا لازم است که کشور ما از هر سه موارد برخوردار است و فقط باید از سوی دولت حمایت به عمل آید تا بتوان از این‌ تواندمندی ها استفاده کرد.

شهبازی در خصوص حمایت‌هایی که دولت می‌تواند در راستای رونق کشاورزی انجام دهد، ادامه داد: نوسازی و تهیه دستگاه‌های جدید برای تولید محصولات کشاورزی همچنین تخصیص سرمایه‌های کارآمد برای کشاورزان دو مورد از موثر‌ترین حمایت‌هایی است که دولت می‌تواند در راستای رونق کشاورزی در کشور انجام دهد.

وی با اشاره به بزرگ‌ترین مشکل حال حاضر کشاورزان گفت: افزایش شهرنشینی و مهاجرت روستاییان یکی از بزرگ‌ترین مشکلاتی است که وزارت جهاد کشاورزی هم اکنون با آن مواجه است.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *