صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

تعبیه سیستم برقی برای هر کلاس درس ۱۸ میلیون هزینه دارد/ ۱۳۷ مدرسه در گیلان با بخاری نفتی اداره می شوند

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۲
کد خبر: ۵۳۶۹۷۶
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
علی دقیق گفت: تقریبا هر کلاس درس ۱۷ تا ۱۸ میلیون برای تعبیه سیستم برقی به جای نفتی اعتبار نیاز دارند.

علی دقیق، مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره جمع آوری مدارس چوبی از سطح استان و میزان مدارس با بخاری نفتی گفت: استان گیلان به تبع بومی که دارد مدارس خشتی و گلی ندارد بلکه مدارسی که در ییلاقات احداث شده چوبی هستند و رسالت سازمان نوسازی مدارس برچیدن مدارس خشتی و گلی و سپس مدارس چوبی و کانکسی هستند.

وی در ادامه بیان کرد: در سازمان نوسازی استان گیلان در ۲ سال گذشته ۴۸ مدرسه چوبی جمع آوری شده و ساخت ۱۳ مدرسه در دست اجرا است و ۳۰ مدرسه چوبی باقی مانده است که بنا داریم این مدارس را نیز تا ۲ سال آینده جمع آوری کنیم.

دقیق در ادامه بیان کرد: نوسازی مدارس بعد از مدارس خشتی و گلی برنامه جمع آوری مدارس چوبی و گلی را دارد.

دقیق در ادامه بیان کرد: ۱۴۵ مدرسه شامل ۲۷۱ کلاس درس داریم که مدارسی هستند که زیر ساخت گاز را دارند و تا اول مهر این مدارس را جمع آوری خواهیم کرد.

مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در ادامه بیان کرد: بحث بعدی جمع آوری بخاری‌های نفتی از مدارسی که دارای زیر ساخت گاز نیستند. ۱۳۷ مدرسه شامل ۲۱۰ کلاس درس وجود دارند که زیر ساخت گاز را ندارند که برای حل آنها یا باید سسیستم برقی جایگزین شود یا زیر ساخت گاز به این مدارس برود.

دقیق در ادامه در پاسخ به این سوال که تعبیه سیستم برقی برای کلاس های درس به جای بخاری نفتی چقدر هزینه نیاز دارد بیان کرد: تقریبا هر کلاس درس ۱۷ تا ۱۸ میلیون برای حرارت اعتبار نیاز دارند.

وی در ادامه درباره اعتبار مورد نیاز برای جایگزین کردن بخاری گازی در مدارس گفت: برای ۲۷۱ کلاس ۶ میلیارد اعتبار نیاز داریم که بخاری گازی جایگزین بخاری نفتی در این مدارس شود.

مدیر کل نوسازی مدارس استان گیلان در ادامه بیان کرد: میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ دهم متر مربع و در گیلان ۵.۸ صدم متر مربع است و سرانه جهانی ۸.۲ دهم متر مربع است. با این احتساب استان گیلان ۱۲ صدم متر مربع از سرانه متوسط کشوری عقب تر است.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در ابتدای مهر امسال چند متر مربع فضای آموزشی تحویل آموزش و پروریش گیلان خواهید داد بیان کرد: در مهر ماه ۳۴ پروژه با ۱۱۵ کلاس درس یعنی حدودا ۱۵ هزار متر مربع تحویل آموزش و پرورش استان می‌دهیم. ولی با این وجود سرانه فضای آموزشی ما زیاد افزایش پیدا نمی‌کند به این علت اینکه که مدارس قدیمی تخریب می‌شود و مدرسه جدید ساخته می‌شود احداث مدرسه جدید کم است و بیشترین ارتزاق از لایحه تخریب و بازسازی است و مساحتی که به مدرسه قبلی اضافه می‌شود بسیار محدود است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *