انتشار نسخه صوتی کتاب «پزشک پرواز»
به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ، کتاب «پزشک پرواز» روایت خاطرات دکتر محمد تقی خرسندی است. پزشک جوانی که در نخسیتن روزهای آغاز جنگ، با تحویل مطب و جمع کردن وسایل خود عازم تهران بوده تا مقدمات حضورش را در خارج از کشور برای گرفتن تخصص فراهم کند. اما آژیر جنگ و حمله عراق به ایران، تمام برنامههای پزشک خلبانان پایگاه وحدتی دزفول را بهم میریزد و فصلی نو در زندگی آقای دکتر آغاز میشود.
خاطرات دکتر خرسندی که اصلیتی آشتیانی دارد از دوران کودکی و تحصیل شروع میشود. اولین خاطراتی که همراه با مادر به درمانگاه کوچک آشتیان رفته است یا روزهای تحصیل که در مدرسه از آرزوهای شغلی اش برای معلم خود میگوید.
همزمانی تحصیل و طبابت در دوران انقلاب و روزهای پر اضطراب مبارزه تا حضور در پایگاه وحدتی دزفول به عنوان پزشک مخصوص خلبانان، روایتهایی خواندنی از زندگی دکتر خرسندی را در پزشک پرواز به تصویر میکشد.
در بخشی از این کتاب آمده: «. آخرین روز حضورم در مطب بود. داشتم بیماری را ویزیت میکردم که دیدم همهچیز میلرزد. فکر کردم زلزله شده است. دویدم بیرون. دیدم خبری نیست. برگشتم داخل مطب؛ دیدم کولر دارد از شدت لرزش از جا کنده میشود. دوباره دویدم بیرون، و گفتم: «بابا، این زلزله است.» یکی گفت: «نه؛ پایگاه را بمباران کردهاند.» آمدم تا نزدیک پلهها، دیدم از پایگاه دود بالا میرود.
بیمارها و مطب را رها کردم و سریع رفتم پایگاه. میدانستم پایگاه، دو سه تا پزشک و یک جراح بیشتر ندارد. خودم را به پایگاه رساندم و رفتم داخل بیمارستان؛ غوغا بود! مجروحان را آورده بودند. گروهی حالشان وخیم بود. در آن بمباران، چهار پنج نفر شهید، و بیست سی نفر مجروح شده بودند. عدهای جمع شده بودند پشت در پایگاه ببینند چه خبر است، چه کسی حمله کرده، و از جان ما چه میخواهند! حدود یک ساعت بعد از حمله هواپیماهای عراقی، از رادیو شنیدم عراق به خاک ایران حمله کرده است.»