صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

زیر بنای خانه‌های ساخته شده توسط کمیته امداد برای سیل زدگان چقدر است؟ /پرداخت سرانه مکمل به سیل زدگان برای مسکن تا ۱۵ میلیون

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۰۰:۰۱
کد خبر: ۵۳۶۶۱۳
ابراهیم بازیان گفت: به طور متوسط برای هر واحد روستایی ۵۰ متر و برای هر واحد شهری ۷۵ متر مربع منظور شده است.

ابراهیم بازیان،مدیرکل دفتر تامین مسکن و امور مهندسی ساختمان کمیته امداد در گفت و گو با خبرنگار گروه جامعه ، درباره روند ساخت منازل مسکونی برای سیل زدگان گفت: روند بازسازی مسکن مناطق سیل زده سرعت گرفته است.

بازیان افزود: تشکیل پرونده و ارزیابی اولیه صورت گرفته است و افراد به بانک های عامل معرفی شده اند و از مجموع ۳۰ هزار واحد آسیب دیده که ۱۸ هزار مورد آن تعمیراتی بوده عملیات همه تعمیراتی‌ها شروع شده و تا پایان شهریور خاتمه می‌یابد.

مدیر کل تامین مسکن کمیته امداد افزود: موارد نیازمند تخریب نیز به تدریج شروع می شوند و تاکنون عملیات ساخت ۲ هزار واحد شروع شده است و هر هفته بیش از ۵۰۰ تا ۶۰۰ واحد به آن‌ها اضافه می‌شود. بیش از ۲۰ واحد بهره برداری تحویل و تجهیز شده و این روند نیازمند سرعت دهی از سوی بانک در عقد قرارداد و شروع عملیات دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: در کنار کمک‌ها از محل تسهیلات بلاعوض دولت سرانه مکمل به ازای هر واحد روستایی وشهری برای تعمیرات اختصاص داده که مقوم بازسازی است. امیدواریم جز اولین واحد‌هایی باشیم که بخش عمده‌ای از منازل آسیب دیده از سیل را به مراحل تکمیل تجهیز و بهره برداری برسانیم.

مدیر کل تامین مسکن در ادامه در پاسخ به این سوال که زیر بنای واحدهای ساخته شده توسط کمیته امداد برای مددجویان چقدر است بیان کرد: به طور متوسط برای هر واحد روستایی ۵۰ متر و برای هر واحد شهری ۷۵ متر مربع منظور شده است با استفاده از تسهیلات بلاعوض دولت به هر واحد شهری سرانه مکمل ۱۵ میلیون و به هر واحد روستایی سرانه مکمل ۱۰ میلیون تومان و به هر واحد تعمیراتی ۱ تا ۲ میلیون بلاعوض پرداخت می کنیم.

بازیان گفت: تخصیص سرانه مکمل به کاهش مخاطرات کمک می‌کند و باعث می‌شود نیمه تمام بودن در پروژه ها صورت نگیرد.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *