صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

در رده سنی نوجوانان هر اتفاقی قابل پیش‌بینی است/ نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم چه نتیجه‌ای کسب می‌کنیم

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۱:۰۱
کد خبر: ۵۳۶۲۵۶
عبدالکریم کاکاحاجی، مربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان گفت: در رده سنی نوجوانان هر اتفاقی قابل پیش‌بینی است و حتی کشتی‌گیری که سال گذشته به مدال طلای جهان رسیده احتمال دارد که امسال در رقابت‌های جهانی شکست بخورد.

عبدالکریم کاکاحاجی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی ، در خصوص آخرین وضعیت فرنگی‌کاران نوجوان کشورمان قبل از اعزام به رقابت‌های جهانی، اظهار داشت: نهمین و آخرین اردوی آماده‌سازی تیم‌ را آغاز کرده‌ایم تا آخرین اقدامات را جهت حضوری قدرتمند در رقابت‌های جهانی انجام دهیم. خوشبختانه مصدوم نداریم و همه در شرایط خوبی به سر می‌برند، اما در ماه‌های گذشته شرایط به گونه‌ای پیش رفت که نتوانستیم کشتی‌گیران را در تورنمنت‌های بیشتری به میدان بفرستیم.

وی ادامه داد: در رده سنی نوجوانان هر اتفاقی قابل پیش‌بینی است و حتی کشتی‌گیری که سال گذشته به مدال طلای جهان رسیده احتمال دارد که امسال در رقابت‌های جهانی شکست بخورد. کشتی‌گیران نوجوان شرایطی کاملا متفاوت با جوانان و بزرگسالان دارند و نمی‌توانیم با اطمینان بگوییم چه نتیجه‌ای کسب می‌کنیم، اما تیم خوب و آماده‌ای داریم و همه مهیای حضور در رقابت‌های جهانی هستند.

مربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان تصریح کرد: ارتباط بسیار خوبی بین سرمربی تیم‌ با اعضای کادرفنی وجود دارد و همه با هم هماهنگ هستیم. فرشاد علیزاده همیشه برای تصمیماتش از کادرفنی مشورت می‌خواهد و هیچ تصمیمی را به تنهایی نمی‌گیرد. ارتباط کادرفنی با کشتی‌گیران مثل ارتباطی است که معلمان با شاگردانشان دارند و همواره تلاش کرده‌ایم که کشتی‌گیران را علاوه بر مسائل فنی به لحاظ روحی و روانی هم به حد ایده‌آل برسانیم.

کاکاحاجی با اشاره به این که روس‌ها به واسطه آموزش‌های صحیح، امکانات خوب و نگاه ویژه‌ای که به این رشته ورزشی دارند همیشه مدعی بوده‌اند، گفت: قزاقستان، آذربایجان و گرجستان هم از تیم‌های قابل اعتنا در رقابت‌های جهانی هستند و برخی کشور‌های شرق اروپا هم می‌توانند با تک ستاره‌هایی که دارند به تیم کشورمان لطمه وارد کنند.

وی در خصوص نحوه انتخاب ملی‌پوشان عنوان کرد: عملکرد کشتی‌گیران در رقابت‌های انتخابی تیم‌، تورنمنت‌ها، مسابقات آسیایی و اردو‌های تیم‌ را ملاک انتخاب‌ها قرار دادیم. در این پروسه سعی کردیم کشتی‌گیرانی که در رقابت‌های انتخابی به مقام نخست رسیده بودند را ابتدا به تورنمنت‌ها اعزام کنیم تا تجربه کسب کنند و سپس در مسابقات آسیایی به میدان بفرستیم تا آنها را مورد ارزیابی قرار دهیم. طبیعتا اگر کشتی‌گیری این پروسه را با موفقیت طی نکرده باشد و در تورنمنت‌ها و رقابت‌های آسیایی شکست خورده باشد کادرفنی این حق را داشته که کشتی‌گیران دیگری را به تورنمنت‌هایی که بعد از مسابقات آسیایی برگزار شدند اعزام کند تا در صورت صلاحدید برای اینکه نتایج بهتری در رقابت‌های جهانی کسب شود در برخی اوزان تغییراتی را اعمال کند.

مربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان ادامه داد: برخی کشتی‌گیران در دوسال اخیر در اکثر تورنمنت‌های برون‌مرزی با شکست مواجه شده‌اند و از فرصت‌هایی که در اختیار آنها گذاشتیم نتوانستند استفاده کنند. از طرفی برخی کشتی‌گیران هنگام مبارزه اصلا صدای مربیانی که کنار تشک نکات فنی را به آنها گوشزد می‌کنند را نمی‌شنوند. این نکته بسیار مهمی است که کشتی‌گیر بتواند در شرایط مختلف با مربیان هماهنگ باشد و متاسفانه برخی از آنها نتوانستند این نقص را برطرف کنند.

کاکاحاجی در پایان خاطرنشان کرد: هنوز با علیرضا دبیر صحبتی نداشته‌ام تا ببینم چه دیدگاهی نسبت به رده‌های پایه دارد. در دوره گذشته برنامه درستی در خصوص رده‌های پایه طراحی و اجرا شد و حرکت مثبتی در این زمینه صورت گرفت که تاثیر زیادی بر عملکرد نوجوانان در رقابت‌های جهانی داشت. امیدوارم به رده‌های پایه توجه ویژه‌ای شود و شرایط مطلوبی جهت رسیدگی به کشتی‌گیران پایه در استان‌ها فراهم شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *