صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

۷ اپلیکیشن اورکلاک برای نهایت قدرت در گوشی اندرویدی روت شده شما

۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۳:۳۴
کد خبر: ۵۳۶۱۹
دسته بندی‌: فضای مجازی ، عمومی
شگفت‌آور نیست که آورکلاکینگ در اندروید از زمان‌های دور به خوبی جواب داده است. در واقع اگر هنوز از یک کهنه سرباز اندرویدی استفاده می‌کنید و می‌خواهید که سرعت آن را اندکی بهبود ببخشید – این دستگاه‌ها با اندکی افزایش فرکانس خیلی بهتر کار می‌کنند – آن را روت کنید و از یکی از برنامه‌های زیر استفاده کنید. با فارنت همراه باشید تا برخی از بهترین اپلیکیشن‌های سازگار با گوشی روت شده را با هم مرور کنیم.

معمولا با یک گوشی روت شده کار دیگری که می‌توانید انجام دهید نصب یک رام دستکاری شده و غیر اصلی اما مشهور به همراه کرنل است که دارای ابزارهای آورکلاکینگ داخلی باشد! اما هر کاری که تصمیم به انجام آن می‌گیرید بیش‌ازحد به پردازنده‌ی کوچک گوشی هوشمندتان فشار نیاورید. جدا از ناپایداری سیستم، ریسک آب شدن دستگاه وجود دارد.

اجازه بدهید ابتدا کمی از اورکلاکینگ بگوئیم. اورکلاکینگ همان‌طور که احتمالاً معنی‌اش را می‌دانید به معنی وادار کردن یک کامپیوتر یا قطعه برای کار کردن با فرکانس بالاتر از حد معمول است. حدی که سازنده‌ی آن، برای کارکرد تحت شرایط عادی در نظر گرفته است.

یک نشان واقعی علاقه‌مندان به سخت‌افزار این است که مدام به سمت دستگاه‌هایی مثل سگا جنسیس متمایل می‌شوند، دستگاه‌هایی که اصلاً معلوم نیست آیا قابلیت آورکلاک شدن را دارند یا خیر. در آورکلاکینگ سرعت بیشتر پردازش را به ازای مصرف برق و تولید گرمای بیشتر به دست می‌آورند – چالشی که تمام تیم‌های آورکلاکینگ به خاطر پذیرفتن آن‌ها به خود افتخار می‌کنند. حالا بهتر است سراغ معرفی اپلیکیشن‌ها برویم.

SetCPU برای کاربران با دستگاه روت شده

برنامه‌ی SetCPU با تعداد زیادی از دستگاه‌های اندرویدی و رام‌های مختلف به خوبی کار می‌کند مثل سری گوشی‌های HTC One، Samsung Galaxy و دستگاه‌های نکسوس.

این برنامه پروفایل‌ها با تنظیمات را به صورت خودکار در شرایط خاص انتخاب می‌کند– مثلاً برنامه‌ی خاصی در حال اجرا شدن است، دستگاه روشن و یا در حال شارژ است، باتری به شدت کم می‌شود و به همین ترتیب. برنامه SetCPU همچنین یک منوی کنترل ولتاژ هم دارد که در برخی از دستگاه‌ها که کرنل دستکاری‌شده‌ی آن‌ها از کنترل ولتاژ پشتیبانی می‌کند، کاربران می‌توانند از این منو استفاده کنند.

اپلیکیشن No-frills CPU Control

این برنامه به شما اجازه می‌دهد به بیشترین مقدار فرکانسی که سی‌پی‌یوی گوشی‌تان پشتیبانی می‌کند برسید تا بتوانید تجربه بهتری در بازی‌ها به دست آورید.
به این صورت که FPS یا تعداد فریم‌های نمایش داده شده در هر ثانیه را افزایش می‌دهد. یا به بهای کارکرد بدتر، فرکانس سی‌پی‌یوی گوشی را پایین بیاورید تا باتری مدت‌زمان بیشتری دوام بیاورد. پس تصمیم با شماست!

این برنامه اجازه نمی‌دهد که چیزی حافظه را به کار بگیرد یا سرویسی در پس‌زمینه در حال اجرا باشد. با دستگاه‌های زیادی نظیر HTC، Samsung، Motorola، LG، Huawei، ZTE، Oppo و دیگر دستگاه‌ها کار می‌کند.

اگر حس ماجراجویی دارید می‌توانید آن را روی یک تبلت Kindle یا Nook color امتحان کنید. شاید بهتر باشد بدانید که این برنامه روی تبلت‌های Flytouch Zenithink zt180، Haipad M7،Tabtech M7 یا گوشی‌های تقلبی HTC و Samsung کار نمی‌کند.

AnTuTu CPU Master نسخه رایگان

این برنامه به شما کمک می‌کند تا سرعت سی‌پی‌یو/جی‌پی‌یوی دستگاه روت شده خود را تغییر دهید. به صورت خودکار فرکانس‌های امکان‌پذیر را پیدا می‌کند پس لازم نیست به صورت دستی آن‌ها را پیدا کنید.

درعین‌حال ویجت آورکلاک این برنامه اطلاعات سی‌پی‌یو و باتری را نمایش می‌دهد، اجازه می‌دهد که سریعاً سرعت سی‌پی‌یو را تغییر دهید و به دیگران نشان دهید چقدر از این چیزها سر در می‌آورید.

اپلیکیشن Overclock for Android

این برنامه دقیقاً سراغ اصل مطلب می‌رود. اجازه می‌دهد تنظیمات مقیاس‌گذاری سی‌پی‌یو را تغییر دهید، پروفایل‌های مختلف برای شرایط مختلف ایجاد کنید، از ویجت‌های زیبا برای باتری استفاده کنید، اطلاعات دما و سی‌پی‌یو را مشاهده کنید، فرکانس بوت دستگاه را تعیین کنید، ولتاژها را با ولتاژ سنج درونی دستگاه محاسبه کنید، تنظیمات پیشرفته دستگاه را تغییر دهید (مثل systl config sampling rate up threshold) و از رابط کاربری زیبای آن لذت ببرید.

به علاوه قابلیت‌های اضافی دیگری برای همه‌ی دستگاه‌ها وجود دارد – مثل مسدودکننده‌ی تبلیغات، آزادسازی حافظه، ویرایش‌های Build property، آزادکننده‌ی Cache، ریبوت، Hot reboot، ریکاوری، خاموش کردن، تنظیم تراکم صفحه، مدت پیدا کردن وای‌فای و قابلیت‌های دیگر.

اپلیکیشن CPU Control

این احتمالاً ساده‌ترین برنامه‌ی سی‌پی‌یو برای اندروید است. با تمام کرنل‌ها و دستگاه‌هایی که از آورکلاکینگ و آندرولتینگ (کم کردن ولتاژ مورد نیاز برای گوشی هوشمند) پشتیبانی می‌کنند سازگاری دارد.

می‌توانید ولتاژ باتری را کم کنید تا عمر آن افزایش پیدا کند. تنظیمات مرسوم دیگری نظیر کنترل‌کننده‌های مربوط به سی‌پی‌یو، زمان‌بندی‌های I/O، آورکلاکینگ زنده، پروفایل‌ها و ویجت‌هایی نیز در این برنامه وجود دارند.

اپلیکیشن Faux Kernel Enhancement Pro

این برنامه دقیقاً از دستگاه‌های روت شده زیر پشتیبانی می‌کند: Google Nexus 7 2012/2013, Galaxy Nexus, Nexus 4, 5, 9 HTC One M7/M8, Samsung Galaxy S4/S5, Galaxy Note ¾ Oppo Find 5, 7 Moto G/X نسل اول و دوم به صورت غیررسمی از تمام گوشی‌ها و تبلت‌هایی که دارای ICS،JB،KK و LP هستند نیز پشتیبانی می‌کند.

این برنامه دارای انواع کنترل سی‌پی‌یو جی‌پی‌یو و ولتاژ برای چیپست‌های کوالکام است. از این تنظیمات می‌توان به قسمت زمان‌بندی I/O، کنترل‌های آزادکننده حافظه، کنترل‌های گاما، کنترل‌های شارژ سریع (و شارژهای دلخواه)، تنظیمات متفرقه (همگام‌سازی فایل پویا، تراکم TCP، مدیریت قدرت وای‌فای) و بیشتر اشاره کرد. در واقع این اپلیکیشن نیروگاهی از برنامه است که بهتر است کاربران وارد نگاهی به آن بیندازند.

اپلیکیشن Kernel Tweaker

این تنظیم‌کننده‌ی قوی به شما اجازه می‌دهد کمترین و بیشترین مقدار فرکانس سی‌پی‌یو و جی‌پی‌یو را تنظیم کنید، ولتاژ را کم کنید، مقادیر خاص کرنل را انتخاب کنید، کلید‌های میانبری مثل دو بار لمس صفحه یا کشیدن صفحه برای روشن و خاموش کردن صفحه تعیین کنید، آزادکننده‌ی حافظه خود اندروید را دست‌کاری کنید و بسیاری کارهای دیگر انجام دهید.

این یک برنامه‌ی متن‌باز است که مدام آن را توسعه می‌دهند. امیدواریم که همیشه بدون تبلیغ و رایگان بماند.

هشدار: روت کردن گوشی اندرویدی اگر از مهارت کافی برخوردار نباشید امکان دارد دستگاه شما را دچار آسیب کرده و یا آن را برای همیشه از کار بیندازد. اگر در این زمینه تجربه ندارید حتما از یک نفر ماهر و متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

/

: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوما به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *