صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

سیاهپوستان قربانیان اصلی احکام قضایی اشتباه در آمریکا/حقایقی تلخ درباره سرنوشت سیاهپوستان در پشت میله‌های زندان‎های آمریکا

۰۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۰۰:۲۲
کد خبر: ۵۳۵۳۲۵
مطالعات نشان می‌دهد سیاه پوستانی که در دادگاه‌های آمریکا قاتل شناخته می‌شوند ۷ برابر بیشتر به اشتباه در مقایسه با سفید پوستان مجرم شناخته می‌شوند.
به گزارش گروه بین الملل ، نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد که سیاه پوستان آمریکا به نسبت سفید پوستان در دادگاه‌های این کشور ۷ برابر بیشتر به اشتباه محکوم به قتل می‌شوند.
 
علاوه بر آن، در خصوص اتهامات مربوط به جرایم جنسی سیاه پوستان در مقایسه با شهروندان سفید پوست  ۳ برابر بیشتر احتمال دارد که حکمی اشتباه در این خصوص دریافت کنند.

نتایج این تحقیق بر اساس پروژه‌ای با نام "بی گناه " به دست آمده که در آن حقایق تلخی از سرنوشت سیاه پوستانی است که در پشت میله‌های زندان به سر می‌برند و روش‌هایی که این افراد بی گناه برای مقابله با حکم اشتباه دادگاه استفاده می‌کنند تا بتوانند زنده بمانند. 
 

بر اساس گزارش‌های "پروژه بی گناه"، از همان نخستین ارتباط سیاه پوستان در جامعه آمریکا با افسران پلیس تا نظام عدالت کیفری در دادگا‌های این کشور، سیاهان با رفتار‌های تبعیض آمیز و ناعادلانه رو به رو می‌شوند.
 
در توییتر هشتگ #سیاهان-پشت- میله- زندان از سرنوشت سیاهانی می‌گوید که با حکم نادرست قضات در آمریکا پشت میله‌های زندان گرفتار شده‎اند. این گزارش بر روی زندانیان سیاه پوستی متمرکز بود که از تلاش‌های "پروژه بی گناه " به نفع آنان بهره‌مند شدند.

علاوه بر آن، این پروژه به این موضوع اشاره می‌کند که یک سیاه پوست تبرئه شده در آمریکا بدین معناست که از تعداد ۳۶۵ نفر زندانی از تمام نژاد‌ها که حکم تبرئه آن‌ها صادر شده بود، ۲۲۲ نفر آن‌ها سیاه پوست بودند.
 

در سال ۱۹۸۹، بی گناهی این زندانی سیاه پوست از طریق آزمایش " دی ان ‌ای " ثابت شد. در میان آنها، ۸۴ زندان سیاه پوست از مجموع ۱۶۴ زندانی از تمامی نژاد‌ها وجود داشت که بی گناهی آن‌ها اثبات شد.

ساموئل گروس، استاد حقوق دانشگاه میشیگان و ویراستار پروژه " فهرست ملی حکم تبرئه زندانیان " در نظرسنجی که جولای ۲۰۱۵ در واشنگتن پست به چاپ رسید گفت، " چند تن از زندانیان در دادگاه‌های آمریکا محکوم به ارتکاب جرم شده‎اند که اصلاً جرمی را مرتکب نشده بودند."
 

استاد حقوق دانشگاه میشیگان می‌گوید بر اساس مطالعه‌ای که در سال گذشته در آن همکاری داشته نشان می‌دهد که ۴.۱ درصد از متهمانی که حکم اعدام آن‌ها در آمریکا صادر شده پس از مدتی بی گناهی آن‌ها ثابت شد. از هر ۲۵ زندانی که محکوم به اعدام شدند یک نفر از آن‌ها بی گناه شناخته شد.
 

او همچنین می‌گوید، حکم اعدامی که برای زندانیان در آمریکا صادر می‌شود به خوبی مکتوب می‌شوند. اما در مورد سایر پرونده‌های جنایی اطلاعات کافی برای تخمین زدن میزان اتهامات اشتباه در اختیار نداریم.
 
 
 
به گفته این استاد حقوق، میزان اشتباه در این حکم‌ها ممکن است کمتر از حکم اعدام باشد. در آمریکا سالانه میلیون‎ها نفر محکوم به جرایم جنایی می‌شوند و بیش از ۲ میلیون نفر پشت میله‌های زندان به سر می‌برند.
 


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *