صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ثبت اطلاعات بیش از ۳.۶ میلیون قلم کالا در مرکز ملی شماره گذاری کالا

۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۶:۴۶:۰۱
کد خبر: ۵۳۵۳۲۳
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران از عضویت تاکنون ۹۰ هزار تولید‌کننده و وارد کننده از سراسرکشور در این مرکز خبر داد و گفت: پایگاه داده‌ای با اطلاعات بیش از ۳.۶ میلیون قلم کالایی در این مرکز شکل‌گرفته است.

به گزارش گروه اقتصاد ، ملکی با اشاره به اینکه، بانک اطلاعاتی مرکز شماره گذاری کالا و خدمات ایران مطابق با ابلاغیه ریاست جمهوری، به عنوان یکی از ۱۲ بانک اطلاعاتی مرجع کشور و تنها بانک مرجع کشور در حوزه‌ی کالا و خدمات شناسایی‌شده است گفت: این مرکز با تکیه بر پتانسیل‌ها و توانمندی‌های خود تاکنون توانسته نقش و جایگاه مهمی درزمینه‌ی ایجاد زبان مشترک بین اجزای مختلف زنجیره تأمین و کسب‌وکار ایفا نماید.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران افزود: مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران توانسته پروژه‌های مهمی درزمینه مدیریت و شناسایی اطلاعات کالا‌ها و خدمات را به پایان برساند، هر یک از این پروژه‌ها بر اساس ضرورت و تقاضای بخشی از صنعت، تدوین، طرح‌ریزی و توسعه‌یافته‌اند.

به گفته وی، از دیگر ظرفیت‌های مرکز در حوزه‌ای کدینگ و بهبود شیوه‌های کسب‌وکار، می‌وان به "ارائه بسته‌های کدینگ شرکتی برای تسهیل انبارداری و مدیریت بهتر اموال شرکت ها"، "طراحی و اجرای سیستم‌های ردیابی کالا در زنجیره تأمین"، "طراحی و اجرای سیستم‌های مدیریت اموال در حوزه بهداشت و درمان مبتنی بر استاندارد‌های GS۱"، "پیاده سازی استاندارد‌های GS۱ در حوزه حمل‌ونقل و لجستیک " و سایر حوزه‌ها اشاره کرد.

مدیرعامل مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات ایران یادآور شد: این مرکز آمادگی معرفی راهکار‌ها و استاندارد‌های ذکر شده در حوزه کدینگ و طبقه‌بندی کالا، مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک به کلیه سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت در سطح کشور را دارد.

ملکی تصریح کرد: هدف و مأموریت اصلی این مرکز توسعه سیستم کد‌گذاری و استفاده از فناوری رمزینه (بارکد) جهت نوین‌سازی و مکانیزه کردن استفاده از استاندارد‌های بین‌المللی سازمان EAN اروپا که از ابتدای سال ۲۰۰۵ این سازمان به نام سازمان جهانی GS۱ تغییر نام داد، بوده است.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *