صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

بیش از ۵۰ درصد از بازار لوازم التحریر ایرانی است/رفع کمبود بازار توسط تولیدکنندگان داخلی

۳۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۴:۰۱
کد خبر: ۵۳۵۲۸۴
دسته بندی‌: اقتصاد ، صمت و کشاورزی
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار گفت: هم اکنون در بازار لوازم التحریر با کمبود نسبی برخی از کالا‌ها مواجه هستیم که تولیدکنندگان داخلی تا آغاز سال تحصیلی جدید قول تامین و رفع نیاز بازار را داده اند.

موسی فرزانیان در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد در خصوص وضعیت حال حاضر بازار لوازم التحریر اظهار کرد: هم اکنون مشکل خاصی در بازار لوازم التحریر وجود ندارد تنها موضوعی که به تازگی در این بازار مطرح شده، کمبود نسبی در برخی از لوازم این بازار است که تولیدکنندگان داخلی تا آغاز سال تحصیلی جدید قول تامین و رفع نیاز بازار را داده اند.

وی در ادامه افزود: از ابتدای سال تاکنون قیمت لوازمی همچون مداد، خودکار و پاک کن با دلیل هزینه‌های تولید با افزایش بسیار کمی مواجه شده اند، اما افزایش قیمت درخصوص کالای دفتر، دفترچه و سررسید به دلیل کمبود کاغذ بیشتر بوده است.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم التحریر و نوشت افزار در رابطه با سهم بازار از تولیدات داخلی بیان کرد: از حدود سه سال گذشته که موضوع حمایت از تولیدات داخلی مطرح شد، سهم بازار لوازم التحریر از تولیدات ایرانی از ۲۰ درصد به بیش از ۵۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

فرزانیان خاطر نشان کرد: از حدود ۲ سال گذشته که واردات مداد ممنوع شده، تمام مداد‌های موجود در بازار ایرانی است همچنین تولیدات پاک کن و خودکار طی دوسال گذشته تا ۵۰ درصد افزایش داشته است.

وی با اشاره به بزرگترین صادرکنندگان لوازم التحریر به کشور ادامه داد: چین، کره، اندونزی و هند بزرگترین صادرکنندگان لوازم التحریر و مواد اولیه این محصولات به کشور اند.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم  التحریر و نوشت افزار در رابطه با لوازم التحریر‌های لاکچری در بازار تصریح کرد: واردات دفتر و خودنویس‌های چند ده میلیون تومانی به کشور شایعه است و واردات این محصولات تخلف محسوب می‌شود، فقط در برخی موارد خودنویس‌ به تعداد بسیار محدود وارد شده که قیمت آن‌ها چند ده میلیونی نیست.

فرزانیان عنوان کرد: سررسید‌ها و خودنویس‌هایی که بعضا در بازار با قیمت‌های میلیونی به فروش می‌رسد، در چهارچوب‌های تجاری کشور جای ندارند و از طریق مسافر و بار مسافر به تعداد انگشت شمار وارد کشور شده اند.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *