مجمع عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی برگزار شد
این مراسم از ساعت ۱۴ با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و خیر مقدم دبیر مجمع به حاضرین آغاز شد و سپس حسابرس مستقل، خزانه دار و بازرس هر کدام گزارشهای مالی سال ۹۷ را ارائه دادند. پس از انجام گزارش و توضیحات صیدانلو رئیس فدراسیون، حاضرین عملکرد سال ۹۷ فدراسیون را تائید و تصویب کردند.
سپس برخی از شرکت کنندگان ضمن ارائه پیشنهادها و نقطه نظرات خود، در جلسه از معاون ورزش حرفهای و قهرمانی خواستار کمک بیشتر بودجهای وزارت ورزش به فدراسیون و متعاقب آن به هیئتهای استانی شدند که با قول مساعد داورزنی همراه شد. در نهایت مجمع عمومی فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی پس از سه ساعت خاتمه پیدا کرد.
صیدانلو: نگاه باید به این رشته تغییر کند
صیدانلو در مجمع در مورد عملکرد فدراسیون گفت: جهش خوبی در سالهای ۹۵ و ۹۶ در ابعاد مختلف از جمله در بخش حرفهای و قهرمانی داشته ایم و به تعهدات مالی خود با وزارت ورزش نیز جامه عمل پوشانده ایم، وی گفت: ضمن افزودن چند رشته جدید، تعداد راندهای برخی از رشتهها را افزایش دادهایم و در سال ۹۶ در بخش برون مرزی نیز حضوری چشمگیر در مقایسه با سالهای قبل داشتیم، اما سال گذشته با توجه به شرایط اقتصادی کشور اوضاع کاملا متفاوت بود و در بخش واردات تجهیزات هم طبیعی بود ورزشکاران و فدراسیون به مشکل بر خوردند و درآمدزایی هم سخت شد. در همین حال فدراسیون همسو با سیاستهای وزارت ورزش و مقام عالی وزارت برنامه هایش را به سمت همگانی کردن و بالا بردن سطح کیفی مسابقات پیش برد.
محمود صیدانلو در ادامه افزود: علیرغم همه این مسائل، موفق به اجرایی و عملیاتی کردن ۹۰ درصد تقویم برنامههای خود شدیم.
رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با اشاره به موفقیت کارتینگ سواران ایران در تورنمنتهای بینالمللی و دانشگاهیگریزی هم به حل مشکلات مالی فدراسیون برای سال جدید زد و گفت: با توجه بدهی انبوه و همچنین مالیات سنگین تحمیل شده از گذشته بخش اعظمی از بدهیها را پرداخت کردیم و بخشی هم به شکل تهاتری در تعامل و با حسن نیت کریمی مدیرعامل شرکت توسعه و تجهیز جبران شد، ولی هنوز درگیر حل برخی از مشکلات گذشته هستیم.
محمود صیدانلو در بخش پایانی صحبتهایش خطاب به معاون ورزش حرفهای و قهرمانی خواستار تعادل بخشی نگاه مسئولان ورزش با توجه به تغییرات ذائقهای جوانان و نوجوانان در گذر زمان به رشتههای مختلف ورزشی شد و عنوان داشت: رشتههای موتورسواری و اتومبیلرانی هم اکنون شرایطی کاملا متفاوت با دهههای پیش در کشور ما دارد و جذابیت بالای این ورزش به گونهای است که هم اکنون از خیلی از رشتههای ورزشی جلو زده و با امکانات موجود نمیتوان پاسخگوی مطالبات روز افزون نوجوانان و جوانان و گرایش همه جانبه آنان به رشتههای مختلف این ورزش بود و میطلبد کارشناسی جدیدتری از سوی مسئولین وزارت ورزش صورت پذیرد.
داورزنی: فداکاری آفرودکاران در سیل امسال باعث نجات جان مردم شد
معاون ورزش قهرمانی و حرفهای ورزش در ادامه مجمع عمومی سالیانه با اشاره به علاقمندی و گرایش روز افزون نوجوانان و جوانان به رشتههای مهیچ و پرهیجان موتورسواری و اتومبیلرانی در سالهای اخیر گفت: وظیفه همه ماست که از این فرصت استفاده کرده و شرایط لازم و تجهیزات مد نظر را برای آنان فراهم آوریم.
محمدرضا داورزنی با تقدیر از امداد رسانی آفرودکاران در سیل ویرانگر ابتدای سال عنوان داشت: خودم از نزدیک در بسیاری از مناطق سیل زده در شمال و جنوب کشور شاهد تلاش و فداکاری آفرودکارانی بودم که با اتومبیلهای شخصی خود با هماهنگی فدراسیون و هیئتهای استانی در مناطق صعب العبور به کمک مردم شتافتند و با از خود گذشتگی دل به دریا زدند و با هماهنگی سایر نهادهای مربوطه در امدارسانی سهیم و باعث نجات جان مردم شدند که این حضور بموقع از تلفات بیشتر جلوگیری کرد.
وی افزود: از دولت و مسئولان صمت و خودروسازان داخلی میخواهم که در زمینه ساخت و وارد کردن ماشینهای آفرود با فدراسیون همکاری کنند و نباید به بهانه عدم واردات خودروهای بالای ۲۵۰۰ سی سی بخشی از علاقمندان به اتومبیلرانی و همچنین کشور را از این وسیله مورد نیاز در مواقع بحرانی محروم سازند.
معاون ورزش قهرمانی با تاکید مجدد براقداماتی که باید برای ایجاد امکانات بیشتر برای علاقمندان به موتورسواری و اتومبیلرانی صورت پذیرد از نقش پررنگتر بخش خصوصی با کمک دولت یاد کرد و اظهار داشت: در این زمینه وزارت ورزش و فدراسیون رایزنیهایی را در حال انجام دادن با نهادهای مرتبط با دولت هستند تا بتوانند موانع موجود را در راه گسترش این ورزش بر طرف کنند.