صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

انتقاد از افزایش ۳ برابری قیمت جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی/ «ازن در هوای تهران» با کاهش تردد خودرو‌ها کمتر می‌شود

۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۲:۱۷
کد خبر: ۵۳۴۶۵۳
انتقاد از افزایش ۳ برابری قیمت جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی، «ازن در هوای تهران» با کاهش تردد خودرو‌ها کمتر می‌شود، ۷۸ میلیارد تومان از بدهی مترو پرداخت شد، علل شیطنت کودکان؛ از ژنتیک تا تربیت خانوادگی و ... گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است.

به گزارش خبرنگار گروه فضای مجازی ، انتقاد از افزایش ۳ برابری قیمت جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی، «ازن در هوای تهران» با کاهش تردد خودرو‌ها کمتر می‌شود، ۷۸ میلیارد تومان از بدهی مترو پرداخت شد، علل شیطنت کودکان؛ از ژنتیک تا تربیت خانوادگی و ... گزیده‌ای از اخبار بسته اجتماعی امروز است که در ادامه می‌خوانید.

 

• انتقاد از افزایش ۳ برابری قیمت جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی
معاون محیط‌زیست انسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور ضمن انتقاد از افزایش قیمت ۳ برابری جمع‌آوری زباله‌های بیمارستانی گفت: شهرداری‌ها نباید از جمع‌آوری پسماند‌های بهداشتی کسب درآمد کنند. مسعود تجریشی درباره عدم مدیریت صحیح پسماند‌های بیمارستانی به خبرنگار ایلنا گفت: مشکلی که در این زمینه وجود دارد، این است که شهرداری‌ها پسماند‌های بیمارستانی را زباله‌های خطرناک اعلام کردند از همین‌رو بیمارستان‌ها باید هزینه بیشتری برای حمل و امحاء این زباله‌ها پرداخت کنند. متاسفانه شهرداری‌ها نباید قیمت زباله‌های بیمارستانی را افزایش می‌دادند و از جمع‌آوری پسماند‌های بهداشتی کسب درآمد می‌کردند. وی ادامه داد: موضوع پسماند‌های بیمارستانی در جلسه شورای عالی کلان‌شهر‌ها مطرح شد، در آن جلسه به این نتیجه رسیدیم که اگر هزینه جمع‌آوری پسماند‌های بیمارستانی را کاهش دهیم یا حتی سوبسید برای آن نیز پرداخت شود راحت‌تر می‌توانیم پسماند‌های پزشکی را جمع‌آوری کنیم؛ بنابراین مقرر شد که قیمت جمع‌آوری پسماند‌های بهداشتی و بیمارستانی کاهش پیدا کند، در حال حاضر نیز در حال تدوین آیین‌نامه‌ها هستیم تا در کارگروه کلان‌شهر‌ها به تصویب برسد.

 

• «ازن در هوای تهران» با کاهش تردد خودرو‌ها کمتر می‌شود
مدیرکل محیط زیست شهرداری تهران معتقد است؛ ازنِ موجود در هوای تهران با کاهش تردد خودرو‌ها کمتر می‌شود. صدرالدین علی‌پور در گفتگو با خبرنگار ایلنا درباره آلودگی ناشی از ازن در سطح شهر تهران گفت: اگرچه پایش ازن از گذشته صورت می‌گرفت،، اما خیلی دقیق و با استفاده از سیستم آنلاین و به صورت منظم نبوده است، از طرفی تعداد ایستگاه‌های ثبت آلایندگی ازن نیز کافی نبود، اما طی دو سال گذشته پایش ازن به صورت دقیق‌تری انجام و به عنوان یک آلاینده جدی در نظر گرفته شده است. وی با اشاره به نادیده گرفتن آلایندگی ازن در آلودگی هوای تهران افزود: آلاینده ناکس که یکی از عوامل تولید ازن است، در دمای بالای احتراق و از خودرو‌های در حال حرکت متصاعد می‌شود که منبع جدیدی نیست و واکنش آن با نور خورشید در فصل گرم منجر به تولید آلاینده ثانویه ازن می‌شود.

• باغ وثوق الدوله بزودی افتتاح می‌شود
شهردار تهران گفت: بزودی باغ وثوق الدوله در جنوب شرق پایتخت (منطقه ۱۴) افتتاح می‌شود. به گزارش ایرنا، پیروز حناچی افزود: برای تبدیل باغ‌های عبقری و وثوق الدوله به بوستان عمومی ۱۶۰ میلیارد تومان هزینه شده است. وی خاطرنشان کرد: در مصوبه خانه باغ، راه‌های زیادی برای حفظ باغات از جمله ارائه مجوز رستوران و… دیده و حتی مجوز مسکونی با تراکم کم نیز قبول شده است.

• ۷۸ میلیارد تومان از بدهی مترو پرداخت شد
شهردار منطقه ۲ تهران گفت: ۷۸ میلیارد تومان از بدهی مترو در این منطقه به بانک صنعت پرداخت شد. به گزارش ایرنا، رسول کشت پور با بیان اینکه توجه به محیط زیست که کاهش آلودگی هوا را به دنبال دارد به عنوان سیاست راهبردی شهرداری تهران اتخاذ شده اظهارداشت: در کنار توسعه حمل و نقل عمومی در منطقه تلاش می‌کنیم خودمان را در مقام شهردار تهران بدانیم و بخشی از این مشکلات را در منطقه ۲ مرتفع کنیم. وی با بیان اینکه در این حوزه کمک زیادی به مترو شده است افزود: در راستای تأمین هزینه‌های ساخت مترو نخستین پروانه ساخت مجتمع ایستگاهی در منطقه ۲ صادر شد.

• برخی مدارس غیردولتی در انباری و آشپزخانه کلاس درس تشکیل می‌دهند
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: به خانه‌های مسکونی مجوز تاسیس مدارس غیردولتی داده شده است. برخی در انباری و اشپزخانه کلاس تشکیل می‌دهند که باید بسته شود. به گزارش مهر، میرحمایت میرزاده، با بیان اینکه نظام آموزشی ما تئوری است و برای چنین نظام آموزشی، مهارت آموزی اهمیت ندارد و تا زمانی که سایه شوم کنکور وجود دارد کاری نمی‌توان از پیش برد، به تبلیغات موسسات کنکوری در رسانه انتقاد کرد و گفت: باید مدرک گرایی به مهارت گرایی تغییر کند. لزوماً مدرک گرایی برای دانش آموزان، شغل نخواهد شد. وی افزود: کشور به مهارت نیاز دارد، ملاک در استخدام‌ها باید مهارت باشد و نه مدرک. هنرستان‌های غیردولتی نیز عمدتاً رشته‌های حسابداری و کامپیوتر دارند و برای رشته‌های دیگر که هزینه بر هستند کمتر فضا مهیاست.

• تکمیل پروژه‌های محلی فرصتی برای افزایش رضایت شهروندان است
رئیس شورای شهر تهران گفت: تکمیل پروژه‌های محلی فرصتی برای بهبود رضایت شهروندان از عملکرد مدیریت شهری است. به گزارش مهر، محسن هاشمی گفت: حرکت نیرو‌های مسلح در توقیف نفت کش انگلیسی به دلیل نقض قوانین بین المللی این پیام را برای قدرت‌های بین المللی داشت که جمهوری اسلامی توازن را در حوزه منافع ملی مراعات می‌کند و هر حرکتی علیه منافع ملی ایران با اقدام متوازنی پاسخ داده خواهد شد.

• علل شیطنت کودکان؛ از ژنتیک تا تربیت خانوادگی
یک روانشناس کودک و نوجوان با بیان اینکه شیطنت، بی‌قراری و بیش‌فعالی کودکان چند علیتی است، گفت: بیش‌فعالی یا شیطنت کودکان تا حدودی به سن بستگی دارد، زیرا زمانی که کودکان راه رفتن را می‌آموزند، کنجکاوند و برای ارتباط گیری با افراد مختلف فعالیت زیادی می‌کنند، عموما این رفتار در ۲ تا ۴ سالگی طبیعی است و قابل کنترل نخواهد بود. به گزارش ایسنا، مژگان ناقل با بیان اینکه شیطنت، بی‌قراری و بیش‌فعالی کودکان ناشی از یک دلیل مشخص نیست، افزود: اکثر اختلالات به ویژه اختلالات کودکی چند علیتی هستند و به دلایل مختلفی بستگی دارند که یکی از آن‌ها می‌تواند به ناراحتی‌های روانی و مشکلاتی که مادر در دوران بارداری‌اش آن را تجربه کرده وابسته باشد، البته بیش‌فعالی یا شیطنت تا حدودی وابسته به سن است، زیرا زمانی که کودکان راه رفتن را می‌آموزند، کنجکاوند و برای ارتباط‌گیری با افراد مختلف فعالیت زیادی دارند که عموما این موضوع در کودکان ۲ تا ۴ سال طبیعی است و قابل کنترل نخواهد بود.

• اجاره بهای مدارس از میزان افزایش «شهریه»‌ها جلو زد
رئیس سازمان مراکز و مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه بیش از ۸۵ درصد مدارس غیردولتی استیجاری‌اند و اجاره بها به شدت افزایش یافته است. درحالی که نمی‌توانیم بیش از نرخ تورم افزایش شهریه داشته باشیم، گفت: شهریه مصوب با آنچه در واقعیت است، تناسب ندارد. به گزارش ایسنا، مجتبی زینی‌وند درباره شرایط مدارس غیردولتی و سختی‌هایی که از حیث تامین منابع دارند گفت: بر اساس آمار سال قبل مدارس غیردولتی بیش از ۴۵ هزار میلیارد تومان صرفه جویی مالی برای آموزش و پرورش و دولت از حیث فضا و تجهیزات و ... داشته است.

• ۵۱ درصد ظرفیت هنرستان‌های غیردولتی خالی است

یک کارشناس مدیریت آموزشی گفت: آمار سال‌های ۹۶ و ۹۷ نشان می‌دهد که از ۲۶ هزار صندلی در هنرستان‌های غیردولتی، ۱۳ هزار و ۶۶۲ صندلی خالی مانده است یعنی حدود ۵۱ درصد ظرفیت هنرستان‌های غیردولتی خالی است. به گزارش فارس، مجید طهرانیان اظهار کرد: برنامه‌های مختلفی در این زمینه اجرا شده است که از جمله آن‌ها می‌توان به طرح ایران اشاره کرد. وی افزود: تا خرداد ماه جاری ۵۴ میلیون و ۹۲۶ هزار نفر ساعت کار برای ۹۰۵ هزار دانش‌آموز در طرح ایران مهارت در سطح کشور به ثبت رسیده است.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *