توکلی: تلاش وزنهبرداران در قزاقستان قابل قبول بود/ هدف اصلی ما مراقبت از رحمان و آمادهسازی او برای پارالمپیک توکیو است
وی افزود: تعداد مدالهای طلا و نقره ما از سایر کشورها در بخش مردان بیشتر بود، در صورتی که کشورهای دیگر با احتساب حضور بانوان و آقایان پارا وزنهبردار ارزیابی میشوند.
سرمربی تیم ملی وزنهبرداری جانبازان و معلولین اظهار داشت: من پیش از این بارها در سفرهای ورزشی و فضای رقابتهای جهانی حضور داشتهام، اما این اولین بار بود که در کنار قهرمانان جانباز و معلول رقابتهای جهانی را تجربه کردم و این سفر در زندگی من بسیار متفاوت بود. بارها صحنههای زیبایی را به چشم دیدم، فارغ از مدال و رقابت تجسم اراده انسانی را در میان ورزشکاران معلول میتوان مشاهده کرد که علیرغم همه مشکلات زیباییهای زندگی را درک کردهاند و با انگیزه به میدان آمدهاند.
توکلی با اشاره به زمان باقیمانده تا رقابتهای پارالمپیک توکیو تصریح کرد: تیم خوبی داریم و میبایست با برطرف کردن ضعفها و تقویت نقاط قوت آماده شویم. علاوه بر اینها حضور یک ماساژور در کنار تیم بسیار لازم و کمککننده خواهد بود.
وی در خصوص انصراف سیامند رحمان از مهار وزنه ۲۸۰ کیلوگرمی در حرکت سوم گفت: هدف اصلی ما در واقع مراقبت از رحمان و آمادهسازی او برای پارالمپیک توکیو است. همه دوست دارند یک قهرمان را همواره در اوج ببینند و ما با توجه به آسیبدیدگی جزیی در ناحیهی کتف سیامند و دور بودن وی از تمرین مستمر به دلیل عفونت لوزه سعی کردیم که در مورد این قهرمان ریسک نکنیم که این هم بخشی از وظیفه ما است. رحمان با مهار وزنه ۲۵۰ کیلویی هم مدال طلا را گرفته بود. وزنه دوم فقط برای این بود که خودش را مجددا در میدان جهانی محک بزند و نیازی به ثبت رکورد نداشت.
توکلی در پایان خاطرنشان کرد: از همه همراهان ما در فدراسیون جانبازان و معلولین و وزنهبرداری، احمد ملاحسینی مربی همکار ما در اردوها، علی محمودی و بابک محمدی رئیس انجمن بسیار سپاسگزارم و امیدوارم که وزنهبرداری جانبازان و معلولین در بخش بانوان نیز فعالیت خود آغاز کند تا در میادین ورزشی تیم ملی کشورمان در هر دو بخش نماینده داشته باشد.