فرماندهان جنگ اقتصادی باید در کنار سربازان باشند
بر اساس اخبار منتشر شده از سوی خبرگزاری خانه ملت، در این جلسه پیرامون موضوعاتی، چون سازوکارهای بازگشت ارز صادراتی، معافیتهای مالیاتی تشویقی و تنبیهی، چگونگی اعطای تسهیلات ارزی و ریالی و مواردی از این دست که محور تکراری جلسات مشابه میباشد، گفتگو شده است لیکن خبری در مورد تصمیم گیری پیرامون چگونگی حل و رفع مشکلات عملیاتی تولید کنندگان واقعی در کشور منتشر نشد.
تصاویر منتشرشده از این نشست گویای این است که چهرههای شرکت کننده در این جلسه، نفرات ثابتی بودند که در همه جلسات مشابه حضور دارند و معمولا حرفهایشان نیز ناظر بر مباحث کلی و کمتر عملیاتی است.
اگر چه رییس محترم مجلس شورای اسلامی در این جلسه به درستی گفت «امروز کشور در شرایط جنگ اقتصادی قرار دارد»، اما اثری از حضور سربازان خط مقدم این جنگ پرشدت که صاحبان مگاپروژههای راهبردی در کشور هستند و با صدها مشکل ریز و درشت برای اجرای پروژههای خود روبرو میباشند، در این جلسه مهم نبود.
بدون شک شنیدن مشکلات عملیاتی تولید از لسان فعالان اقتصادی دلسوز در بخش خصوصی که در شرایط سخت موجود همه سرمایه، دانش و تجربه خود را برای ایجاد رونق در تولید ملی به میدان آورده اند، اهمیتی به مراتب بالاتر از استماع گزارشهای کلی و تکراری دارد.
طبق گزارش پایگاه اطلاع رسانی نورنیوز، مهمترین دلیل موفقیت ما در جنگ تحمیلی این بود که فرماندهان شجاع در خطوط مقدم حاضر میشدند و از سربازان میخواستند که در کنار آنها حاضر شده و خطوط دشمن را منهدم کنند.
لازم است امروز نیز فرماندهان جنگ اقتصادی در سنگرهای اصلی نبرد حاضر شوند تا با مصایب بی شمار سربازان این میدان سخت از نزدیک آشنا شوند.
در این جنگ، مدیریت از قرارگاه، کارساز و راهگشا نیست.