صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

نژادپرستی؛ الگوی رفتاری معمول ترامپ/از اظهارات ضد زن در سال ۲۰۰۵ تا حمله لفظی به اعضای رنگین پوست کنگره

۲۸ تير ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۰:۰۳
کد خبر: ۵۳۳۹۹۵
طی روز‌های اخیر رئیس جمهور آمریکا گروهی از زنان عضو کنگره آمریکا را هدف حملات لفظی خود قرار داده که این امر با واکنش‌هایی در میان مقامات آمریکا و مردم این کشور مواجه شده است، اما این نخستین باری نیست که دونالد ترامپ چنین اظهارات نژادپرستانه‌ای را مطرح می‌کند و نگاهی به دوران ریاست جمهوری او این موضوع را تأیید می‌کند.

به گزارش گروه بین الملل ؛ اخیرا دونالد ترامپ در صفحه توییتر خود ۴ نفر از اعضای زن کنگره آمریکا را هدف حملات لفظی خود قرار داد.

ترامپ در این توییت نوشت: جالب است بدانید زنان «ترقی‎خواه» کنگره که اصالتا از کشور‌هایی آمده‌اند که دولت‌های آن‌ها فاجعه تمام و کمال است و اگر دولتی داشته باشند این دولت فاسدترین و بدترین دولت در جهان است. این افراد به مردم آمریکا که قدرتمندترین و بزرگترین ملت جهان است می‌گویند که چه کاری را انجام دهند.

این توییت ترامپ به عنوان اقدامی نژادپرستانه واکنش‌های بسیاری را در میان مقامات و مردم آمریکا از بخش‌های گوناگون در پی داشت.

اما با وجود انتقادات گسترده، ترامپ از این اقدام خود عقب نشینی نکرده و روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه گذشته نیز در توییتر دموکرات‌ها را هدف حملات لفظی قرار داد.

دونالد ترامپ با این اقدام لیست بلند بالای خود از لفاظی‌های نژادپرستانه را طولانی‌تر می‌کند و این جدیدترین اظهارات نژادپرستانه او در دوران ریاست جمهوری است.

 

 

از زمان کمپین انتخاباتی در سال ۲۰۱۶ تاکنون دونالد ترامپ همواره اظهارتی متعصبانه درباره گروه‌های نختلف در آمریکا مطرح کرده است.

اظهارات جنجالی علیه مهاجرانی که از کشور‌های آفریقایی وارد آمریکا می‌شوند

ماه ژانویه سال ۲۰۱۸ دونالد ترامپ در دیدار با قانونگذاران آمریکایی در کاخ سفید، برخی کشور‌های آفریقایی را «کشور‌های چاه فاضلاب» توصیف و اعلام کرده بود که چرا آمریکا باید مهاجرانی از این کشور‌ها بپذیرد.

 

بیشتر بخوانید: توییت جنجالی ترامپ درباره زنان دموکرات کنگره

 

این اظهارات ترامپ انتقادات بسیار گسترده‌ای را در داخل و خارج از آمریکا در پی داشت.

 

جانبداری از گروه‌های نژادپرست در حادثه شارلوتسویل

 

ماه آگوست سال ۲۰۱۷ ترامپ به دلیل حمایت از سفیدبرترپندار‌ها در شارلوتسویل هدف انتقادات گسترده‌ای قرار گرفت.

اقدامات خشونت‌بار گروه‌های افراطی و نژادپرست در شهر شارلوتسویل و حمله آن‌ها به مخالفان ترامپ تنش‌های زیادی را بوجود آورد که در پی آن شماری کشته و زخمی شدند.

 

 

دونالد ترامپ، اما از محکوم‌کردن این اقدام نژادپرستان هوادار خود خودداری کرد و هر دو طرف درگیر را مقصر اعلام کرد که موجب افزایش انتقاد‌ها علیه وی شد.

 

پیشینه متعصبانه برخی از مقامات ارشد کابینه ترامپ

 

دونال ترامپ برای سمت‌های رده بالای کابینه خود افرادی را انتخاب کرده که برخی از این افراد دارای پیشینه رفتار‌های متعصبانه هستند.

 

 

از جمله این افراد می‌توان به «مایکل فلین»، «استیو بانون» و «جف سشنز» اشاره کرد.

 

خودداری از پذیرفتن مسئولیت حوادث نژادپرستانه پس از پیروزی در انتخابات ۲۰۱۶

بر اساس گزارش‌های ارائه شده از سوی مؤسسات حقوق بشری، در طول ۱۰ روز پس از پیروزی ترامپ در انتخابات سال ۲۰۱۶، حدود ۹۰۰ مورد حادثه ناشی از نفرت در آمریکا روی داده است.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، بسیاری از این حوادث از سوی حامیان ترامپ صورت گرفته که در زمان ارتکاب جرم شعار‌های حمایت از وی سر داده شده و یا پلاکارد‌های حمایتی او مشاهده شده است.

 

ممنوعیت مهاجرات از کشور‌های مسلمان به آمریکا

 

دونالد ترامپ در نخستین سال ریاست جمهوری خود ممنوعیت ورود مهاجران از چند کشور با اکثریت مسلمان و نیز پناهجویان به آمریکا را اجرا کرد؛ اقدامی که از سوی دادگاه آمریکا متوقف شد.

 

 

این اقدام ترامپ واکنش‌های بسیار تندی علیه دولت آمریکا از سراسر جهان در پی داشت.

 

نژادپرستی علیه سیاه‌پوستان؛ الگوی رفتاری ترامپ در تمامی بخش‌های کاری

 

بسیاری از افرادی که در بخش‌های مختلف مستغلات ترامپ مشغول به کار هستند همواره از تبعیض نژاد وی علیه سیاه‌پوستان انتقاد و این موضوع را مطرح کرده‌اند.

 

 

رسوایی‌های جنسی متعدد ترامپ و اظهارات شرم‌آور درباره زنان

موضوع رسوایی جنسی ترامپ از زمان آغاز کمپین انتخاباتی وی بار‌ها مطرح شده و از جمله مواردی که در مبارزات انتخاباتی سال ۲۰۱۶ آمریکا واکنش‌های زیادی را به همراه داشت و موضوع بحث برانگیزی که آثار آن هم‌اکنون نیز پا بر جا است، ویدئوی جنجالی مربوط به ترامپ بود که نخستین بار به وسیله واشنگتن پست منتشر شد.

 

بیشتر بخوانید: حق السکوت وکلای ترامپ

 

واشنگتن پست ویدئویی غافلگیر کننده مربوط به اظهارات دونالد ترامپ در سال ۲۰۰۵ درباره زنان را منتشر کرد که انتشار این ویدئو واکنش‌های گسترده‌ای را در پی داشت.

 



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *