صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

عامل اصلی افزایش سرطان چیست؟

۲۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۸:۱۰
کد خبر: ۵۳۳۹۱۸
نتایج یک تحقیق نشان می‌دهد حتی مصرف روزانه مقدار کم آبمیوه یا نوشابه گازدار خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.

به گزارش گروه فضای مجازی،در این مطالعه محققان رابطه بین مصرف نوشیدنی‌های قندی و افزایش ریسک سرطان را براساس داده‌های بیش از ۱۰۰ هزار فرانسوی با میانگین سنی ۴۲ سال بررسی کردند.

مطالعات نشان داد نوشیدن روزانه یک لیوان کوچک نوشابه شیرین (۱۰۰ ml یا حدود یک سوم یک قوطی نوشابه) با افزایش ۱۸ درصدی ریسک ابتلا به هر نوع سرطان و افزایش ۲۲ درصدی ریسک ابتلا به سرطان سینه مرتبط است.

همچنین آبمیوه‌های ۱۰۰ درصد هم ارتباط مستقیمی با افزایش ابتلا به سرطان دارند.

«ماتیلد توویر»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «عامل اصلی ارتباط بین این نوشیدنی‌ها و افزایش ریسک ابتلا به سرطان، مواد قندی است.»

به گفته وی، «مصرف نوشیدنی‌های بسیار شیرین فاکتور اصلی ابتلا به چاقی و اضافه وزن است و چاقی هم به خودی خود فاکتور پرخطر ابتلا به سرطان محسوب می‌شود.»

دیگر احتمال مربوط به وجود این رابطه، مواد افزودنی نظیر ۴-methylimidazole است که در نوشیدنی‌های حاوی رنگ دهنده کارامل وجود دارند و می‌توانند در ابتلا به سرطان نقش داشته باشند.



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *