صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

ازدواج زودرس مهمترین دلیل ترک تحصیل دختران دانش‌آموز/ اجرای طرح خانه به خانه شناسایی جاماندگان از تحصیل

۱۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۴۸:۵۱
کد خبر: ۵۳۳۹
دسته بندی‌: جامعه ، عمومی
خبرگزاری میزان: کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ازدواج زودرس مهمترین دلیل ترک تحصیل دختران دانش آموز دراین استان است، از اجرای طرح خانه به خانه شناسایی جاماندگان از تحصیل خبر داد.

: کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ازدواج زودرس مهمترین دلیل ترک تحصیل دختران دانش آموز دراین استان است، از اجرای طرح خانه به خانه شناسایی جاماندگان از تحصیل خبر داد.

زهرا مسعودی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی میزان، با بیان این مطلب که سعی داریم تا از ترک تحصیل افراد در مقاطع مختلف آموزشی جلوگیری کنیم همچنین موانع‌ موجود در زمینه ادامه به تحصیل را از پیش روی دانش آموزان بر داریم، اظهار کرد: امسال طرح جدیدی برای شناسایی دانش اموزان جا مانده از تحصیل داریم که در حال اجرایی شده است. در این طرح کارشناسان اداره آموزش و پرورش استان به در خانه ها رفته و از ساکنان هر خانه درباره اینکه چند نفر در خانوداه ترک تحصیل کرده اند و علت بروز چنین رفتاری چه بوده است، سئوال می کنند.

وی با اذعان به این مطلب که امسال آمار ازدواج زودرس در این استان نسبت به سال گذشته افزایش یافته است، تصریح کرد: در روستاهای سیستان و بلوچستان سن ازدواج دختران به 12 رسیده است، به عبارتی دختران از این سن به بعد تشکیل خانواده می دهند که این امر موجب می شود تا دیگر نتواند تحصیلات خود را ادامه دهند.

مسعودی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق آیین نامه، مدارس با 4 شرط دانش‌آموز متاهل را ثبت نام می کنند. براین اساس دانش‌آموزان با رعایت این ضوابط و مقررات می‌توانند بعد از عقد نیز به تحصیل ادامه دهند.

وی با بیان این مطلب که دانش‌آموز متاهل باید در ظاهر شبیه دیگر دانش‌آموزان باشد، عنوان کرد: با هماهنگی و کمک مدیران مدارس این دسته از دانش آموزان شناسایی می شوند تا نظارت کامل بر رفتار آنها صورت گیرد با این رویکرد که از لحاظ اخلاقی تاثیری نامناسبی بر دیگر همسالان خود نگذارند.

کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان، در ادامه اظهار کرد: افزایش ضریب توانمند سازی دختران مراکز شبانه‌روزی از جمله دیگر برنامه هایی است که در دستور کار قرار دارد و اجرایی شده آن برای ما اولویت دارد.

مسعودی همچنین به طرح خود اتکایی اشاره کرد که طی سال گذشته شکل عملیاتی به خود گرفته است و افزود: این برنامه امسال نیز با تمرکز بیشتری اجرایی خواهد شد تا دانش‌آموزان در کنار سایر آموزش هایی که می بیننند بتوانند مهارت های لازم برای اشتغال زایی در منطقه ای که در آن سکونت دارند یا تحصیل می کنند را بیاموزند. البته در این اموزش ها استعداد و علاقه آنها نیز مد نظر قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه سازمان دانش‌آموزی طرح کمک به افراد بی بضاعت برای دریافت یونیفورم مدرسه را ابلاغ کرده است، ادامه داد: افراد بی بضاعت با کمک خیرین و تولید کنندگان به صورت رایگان این البسه را دریافت خواهند کرد.

کارشناس مسئول امور زنان آموزش و پرورش استان سیستان و بلوچستان در خاتمه گفت: تجهیز مدارس شبانه ‌روزی و توانمند سازی زنان سرپرست خانوار از مهمترین نکاتی است که در این استان باید به آن توجه ویژه ای شود.


ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *