صفحه نخست

رئیس قوه قضاییه

اخبار غلامحسین محسنی اژه‌ای

اخبار سید ابراهیم رئیسی

اخبار صادق آملی لاریجانی

قضایی

حقوق بشر

مجله حقوقی

سیاست

عکس

حوادث- انتظامی و آسیب‌های اجتماعی

جامعه

اقتصاد

فرهنگی

ورزشی

بین‌الملل- جهان

فضای مجازی

چندرسانه

اینفوگرافیک

حقوق و قضا

محاکمه منافقین

هفته قوه قضاییه

صفحات داخلی

پایان هجوم ملخ‌های صحرایی

۲۴ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۹:۳۱
کد خبر: ۵۳۳۴۱۰
سخنگوی سازمان حفظ نباتات از پایان طغیان و ریزش ملخ‌های صحرایی مهاجم در کشور خبر داد و گفت: آن‌ها به کشور‌های هند و پاکستان رفتند که با توجه به مبارزه‌هایی که در این کشور‌ها با آن‌ها می‌شود، بازگشت ملخ‌ها در دی و بهمن ماه امسال حالت طغیانی نخواهد داشت و جمعیت‌شان بسیار کمتر خواهد بود.

به گزارش گروه فضای مجازی،بهمن ماه سال گذشته ملخ‌های صحرایی مهاجم از شبه جزیره عربستان به صورت طغیانی و بی‌سابقه‌ای به استان‌های جنوبی کشور هجوم آوردند و تا چندی پیش ریزش ملخ‌ها به صورت گروهی ادامه داشت، اما در روز‌های گذشته این ریزش‌ها به پایان رسیده و مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم تقریباً به مراحل پایانی خود رسیده است.

محمدرضا میر - سخنگوی سازمان حفظ نباتات - گفت: حدود ۱۰ روز است که دیگر ریزشی نداریم. از بهمن ماه سال گذشته تاکنون حدود ۱۷۰ ریزش ثبت شده است، اما هم‌اکنون وضعیت کاملاً تحت کنترل بوده و در حال لکه‌گیری در برخی مناطق کشور هستیم.

وی با بیان اینکه حدود یک ماه گذشته نماینده فائو با حضور در ایران تلویحاً کم کاری عربستان را در مبارزه با ملخ صحرایی مهاجم پذیرفت، افزود: ملخ‌های صحرایی مهاجم هم‌اکنون به هند و پاکستان رفته‌اند و مبارزه با این ملخ‌ها ادامه دارد.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات اضافه کرد: در یک ماه گذشته نمایندگان و مسئولان حفظ نباتات کشور‌های هند و پاکستان به ایران سفر کردند و ضمن بازدید از چگونگی فرآیند مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم، هماهنگی‌های لازم با آن‌ها از طریق ایران انجام شد که با توجه به هشدار‌های فائو به این کشور‌ها پیش‌بینی می‌کنیم مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم در این کشور‌ها با قوت ادامه پیدا کند.

میر در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا هماهنگی یا همکاری مشترکی را با هند و پاکستان برای مبارزه با ملخ‌های صحرایی انجام داده‌اید که مجدداً شاهد بازگشت آن‌ها به کشور نباشیم؟ اعلام کرد: از نظر قوانین بین‌المللی اگر هجوم ملخ صحرایی در کشور به اندازه‌ای باشد که از کنترل خارج شود با هماهنگی فائو از کشور‌های دیگر نیز کمک گرفته می‌شود، اما در ایران که هجوم ملخ‌ها در ۴۰ سال اخیر بی‌سابقه بود، نیاز به این مسئله احساس نشد چرا که مبارزه با آن‌ها در روال طبیعی و عادی انجام شد.

سخنگوی سازمان حفظ نباتات با بیان اینکه ۵۹ کشور در دنیا درگیر مبارزه با ملخ‌های صحرایی مهاجم هستند، گفت: گرچه ممکن است ملخ‌های صحرایی در دی ماه و بهمن ماه امسال مجدداً به کشور بازگردند، اما به جرأت می‌توان گفت که بازگشت آن‌ها طغیانی نخواهد بود، چون نه تنها در ایران به خوبی با آن‌ها مبارزه کردیم بلکه در کشور‌های مورد نظر نیز این مبارزه ادامه خواهد داشت.

منبع:ایسنا              



ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *